Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Volver (2006)

MV5BMTgwODY4OTY5MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzcwNjM0MQ@@._V1._SX278_SY400_.jpg

zanimljivo, živopisno, dinamično, vešto isprepletana priča, penelope fenomenalna ko i uvek... nisam poznavalac ranijih almodovarovih radova, al ovaj film mi je vrlo dobar... 7,5/10

Kupoholičarku sam obožavala kao klinka, knjige sam gutala samo tako. Sad se spremam da gledam taj film (ali jbm mu mater, opet nema bioskopa, čak ni u Nišu nisu funkcionalni :roll: ) i baš me zanima na šta će da mi liči, s obzirom na to da sam Beki Blumvud i njene dogodovštine prostudirala...

Probaj da pogledas film u bioskopu. Zabavnije je u drustvu. Triler ili dramu mozes gledati kod kuce, ali komediju tesko...

Knjige nisam citao. Mada imam obicaj da ih poklanjam devojkama za rodjendan. Kojoj god da sam poklonio knjigu kasnije je kupila sve nastavke. Pre mesec dana sam poklonio knjigu drugarici i citala je ceo dan i noc, nosila je u tasni, citala u busu dok je isla na posao, zvala me deset puta da mi kaze da je super knjiga - cudo jedno...

Na kraju sam morao da odem u bioskop da vidim taj film i ovako bez ikakvog predznanja sem uopstenog ja sam prilicno zadovoljan filmom. Cak sam iznenadjen koliko je dobar. E sad koliko se razlikuje u odnosu na knjigu ne mogu da kazem, a ovako iz razgovora posle filma ima nekih malih razlika u odnosu na knjigu i nedostaju neke stvari kao na primer neke prepiske koje se nisu mogle prikazati na filmu, a koje su veoma smesne...

U svakom slucaju imas moju preporuku za film... Siguran sam da ce ti se dopasti...

AMUSEMENT

klasican horor novijeg tipa ,psihopata , drugar iz mladosti progoni 4 ili 3 vec sam zaboravio ribe i tako , malo ih muci , malo sece i kolje ,nije tako lose jer nije bas skroz predvidiv i kliseiziran al nista posebno
moze da se ubije vece ,mada je tek na momente nesto malo strasan
e da i jedna od tih riba sto je vija obucen u klovna je do yaya yebozovna sto mu dodje neki plus

AMUSEMENT

klasican horor novijeg tipa ,psihopata , drugar iz mladosti progoni 4 ili 3 vec sam zaboravio ribe i tako , malo ih muci , malo sece i kolje ,nije tako lose jer nije bas skroz predvidiv i kliseiziran al nista posebno
moze da se ubije vece ,mada je tek na momente nesto malo strasan
e da i jedna od tih riba sto je vija obucen u klovna je do yaya yebozovna sto mu dodje neki plus

Bolje i takav zaplet
no neko bledunjavo dijete koje podriguje okolo.

TheVanguard.jpg

Post-Apocalyptic,Zombi sub-zanr.
Naravno kao i obicno naracija koja se sastoji od besmislenog kontempliranja,.
Zle korporacije se bore za preostale sirovine
i u eter pustaju krvozedne zombije koji su ovdje nazvani the savages
koji ispustaju neke budalaste krike nespretno sinhronizovane.
Glavni baja sa sjekiricama je imun na virus
i vrijeme provodi obitavajuci po sumama i vozeci svoj bmx
sa povremenim satiranjem.
Rupa u filmu ko pleve,
uzasno nizak budzet,
besmisleni zaplet...
4/10

Righteous Kill - http://www.imdb.com/title/tt1034331/

Milsim sta reci - gerijatrija.Kao da sam sat i po posmatrao starca sa celebralnom paralizom u zavrsnom stanju demencije.Pacino i De Niro se polako ali sigurno pretvaraju u sopstvene parodije.Svi instinkti i impulsi su ischileli iz ovih legendi,cini mi se da sam od oldtajmera jos jedino u stanju da svarim Dzek Nikolsona(De Niro bi trebao da se drzi Djokovicevih lozi a Pacino nekog karipskog ostrva,ionako izgleda kao neki iskusni zigolo tipa Pet Rajli).Neukusni reditelj je tek posebna prica sa onim brzim rezovima kao u francuskim filmovima tipa Posetioci ili Andjeli Cuvari(zaradio sam glavobolju od toga) Dajem mu cistog abera 1/10.

P.S. Najaca fora(jedina) u filmu je kada njihov kapetan,koga glumi Brian Dennehy,izjavi - Sta cemo sa onim Rambo ubistvom - Ko razume,shvatice...

The Wrestler - http://www.imdb.com/title/tt1125849/

Posle pocetnog shoka zbog izgleda Miki Rurka(koga nisam video cini mi se jos od Fabrike Zivotinja),bio sam prijatno iznenadjen.Cini mi se prava drama koja ima svoj pocetak,razradu i kraj.Marisa Tomei i dalje izgleda hot(mada tesko da ima stofa za striptizu) dok je Rurk i pored svega i dalje smeker - a kao sto Miguel Pinero kaze - Sunce sija samo za smekere ...

7/10

t40659h6e7j.jpg

Vilijam Hart je ovu ulogu glumio u bar 10 filmova-hladna distancirana osoba koja saznaje o lepoti zivljenja od drugog i potpuno se transformishe bla bla
ja prvo mislio ovo neki prequel za seriju Chikago poshto Gajger onaj jesha i ruzna zena hirirg glume svi doktore i ovde...
zenska shto dobila tumor mislim da je isto umirutju tumorljivu glumila bar u 2-3 filma
dosadno milion puta prezvakano ..aj bar da je dobro odradjeno al nije...neuverljivo
izbegavati

4/10

t40659h6e7j.jpg

Vilijam Hart je ovu ulogu glumio u bar 10 filmova-hladna distancirana osoba koja saznaje o lepoti zivljenja od drugog i potpuno se transformishe bla bla
ja prvo mislio ovo neki prequel za seriju Chikago poshto Gajger onaj jesha i ruzna zena hirirg glume svi doktore i ovde...
zenska shto dobila tumor mislim da je isto umirutju tumorljivu glumila bar u 2-3 filma
dosadno milion puta prezvakano ..aj bar da je dobro odradjeno al nije...neuverljivo
izbegavati

4/10

Hart moja "platonska simpatija" iz tinejdžerskih dana..

5136B50YWYL._SL500_AA240_.jpg

simpa filmchitj al nishta posebno
ljubavna limunadica al ne bash totalno tipichna izmixovana sa varijacijom na istinit dogadjaj..kad je serz gejnsbur pre 20 i kusur godina reko neshto vitni hjuston on lajv TV lol6,5/10

Super filmic,Vincent Gallo svaki put prodaje foru iz Arizone - i u tome uspeva.Ja mu dajem 8/10 u zanru komedije ...

A nije - Volim te.Ni ja tebe. :)

Poslednja izmena:
Bruce je car
Army of darkness sam gledao oko 10-ak puta
medjutim stidim se sto nisam odgledao evil dead

@PAJA
moram da te pitam nesto za Army of darkness....

Kao klinac sam gledao verziju gde na kraju Ash popije jednu kap vise onog napitka koji treba da ga vrati kuci i on se tako nadje u nekom sjebanom svetu

Medjutim relativno skoro odgledah ponovo i videh kraj gde se Ash vraca kuci i bije monstrume u onom supermarketu

Da li sam ja kao klinac sanjao taj kraj kada on popije kap vise pa umislio da je istina ili zaista postoje dve verzije filma ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back