Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
6305692688.01.LZZZZZZZ.gif

Prilično dobar:D

Malo me to cudi :) Vecina ljudi koji su gledali, kao i kritika kazu da je film sustinski prazan, da samo mozda prva trecina valja. Planiram da se nakanim da pogledam pa javljam moje utiske...

Pa ja se ne povodim za tudjim misljenjem :) Ne znam za tebe....
Sustinski prazan? Eh, kukala im majka.... Nije uopste prazan. Sustina postoji, samo mozda nisu svi dosli do nje.

Ne povodi se za tudjim misljenjem. Pogledaj film, pa sam prosudi. Meni se svidja. Naravno, imam razumevanje i za one kojima se ne svidja, ali samo zato sto generalno imaju pravo na to :)

Malo me to cudi :) Vecina ljudi koji su gledali, kao i kritika kazu da je film sustinski prazan, da samo mozda prva trecina valja. Planiram da se nakanim da pogledam pa javljam moje utiske...

Апсолутно. На почетку се изложиш, очекујеш ''Пакт с вуковима'' у српској варијанти, а после добијеш туки. Ону К.Р. ми дошло да ишамарам, види се да је препотентна, а са глумом везе нема, Капичић такође, али зато Оливера кида колико је срце унела у филм. Немојте да вас ово сад спусти, јер филм какав је да је наш је и треба га погледати! Многима се свидео, али ето мени ништа специјално, осим ефеката!;)
Један једини је Кенгур!

200403260940460.plakatKENGUR2_ZN3.gif

Spremam se da gledam the 120 days of Sodom... OMG, valjda cu preziveti te bolesti u flimu :pljuc:
OMG, kakva bolestina od filma :shock:
Bilo je sexy dok nisu poceli da vade oci, seku skalpove i prze bradavice :shock: I jedu sendvice sa ekserima :shock: I tako je realno :shock:
Prica je sledeca: 1940-ih grupa nastrranih nacista u Italiji kidnapuje nekoliko mladica i devojkaka, drze ih kao zarobljenike u nekoj kuci i svasta im rade :lol: I onda ih ubijaju sve :-(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back