Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za goldfisha:"Njih dvojica su na totalno razlicitim pozicijama u zivotu.Slucajno se srecu jer sudare jedan drugog.Sticajem okolnosti obojica idu u sud .I dok Aflek vodi parnicu oko nasledja fonda svojim podredjenima Dzekson vodi brakorazvodnu parnicu.Tog jutra kada se sudare Aflek slucajno ostavlja fasciklu kod Dzeksona koja je kljucna u slucaju a Dzekson kasnije u sudu zbog kasnjenja ne dobija starateljstvo nad decom.Tada krece agonija i dinamika koja je podoista zanimljiva.I pored svega njih dvojica su snimalai malo scena zajedno ali briljiraju.Film nije remek delo ali se bavi moralnim pitanjima sto ja svakako obozavam ,ima poruku stoga odgledati!!

Vlada Pacino:
Za goldfisha:"Njih dvojica su na totalno razlicitim pozicijama u zivotu.Slucajno se srecu jer sudare jedan drugog.Sticajem okolnosti obojica idu u sud .I dok Aflek vodi parnicu oko nasledja fonda svojim podredjenima Dzekson vodi brakorazvodnu parnicu.Tog jutra kada se sudare Aflek slucajno ostavlja fasciklu kod Dzeksona koja je kljucna u slucaju a Dzekson kasnije u sudu zbog kasnjenja ne dobija starateljstvo nad decom.Tada krece agonija i dinamika koja je podoista zanimljiva.I pored svega njih dvojica su snimalai malo scena zajedno ali briljiraju.Film nije remek delo ali se bavi moralnim pitanjima sto ja svakako obozavam ,ima poruku stoga odgledati!!

koji je to film?

The Ring / Krug
9/10 - Extra stvar... originalna prica, koja se fala bogu makla od ustaljenih sablona horora, je odlicno snimljena. Koliko god nerealna i bez mnogo objasnjenja i podloge, toliko je s druge strane ubedljiva... tj, ne ubedljiva, nego ostavlja utisak! Dobra rezija, odlicna kamera i fotografija. Dobar primer kako minimalni i jednostavni specijalni efekti mogu da ostave upecatljiv utisak.
A lepo mi ljudi govorili, gledaj ga bre, dobar je stvarno! :D

Predposlednje sam gledala 'Vencanje mog najboljeg druga' (Julia Roberts,Kamerom Diaz)
Zanimljiv film,opustajuci. Samo ceo taj koncept ljubavi nije jasno odredjen na kraju. Al OK je, ima veoma smesnih delova (narocito ledena skulptura-ko je gledao znace :lol: )

Zadnje sam gledala 'Casanova' (Hit ledzer,Sijena Miler,Jeremi Ajrons)
Preporucujem! Uzivala sam ceo film. Nekako komedija/romansa sa stilom..........ne znam kako da objasnim al uglavnom veoma mi se svidja. Casanovin pomocnik Lupo je presmesan :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back