Sinoc u 9pm na BK gledala sam film koji je jedan od najboljih koje sam ikada gledala na TV-u!!! Zove se KALIFORNIJA, triler/crimi/malo jezivo i igraju Bred Pit i Dejvid Duhovni kad 2 glavna (i jedina) muska lika. Za njihove devojke ne znam.Ko hoce da vidi nek ode na
http://www.imdb.com/title/tt0107302/ pa sazna vise i o glumcima i o filmu. Definitvno nije za one sa slabim stomakom,gadnjive na krv,ubistva,krvave scene...Jeste da je film bas nasilan ali prica mu je fantasticna!
Brian (Duhovni) i njegova devojka Carrie zele da odu u Kaliforniju,jer je Brian neki pisac sa zeljom da napise knjigu o najvecim serijski ubicama i ubistvima. A Carrie je fotograf,pa ona svuda ide za njim da slika. Odlucili su se da krenu kolima do Kalifornije, i pustili oglas da im se jos nekk0 pridruzi jer je skupo da idu sami. Na ponudu se javljaju Early (Pitt) i njegova devojka Adele. Carrie u pocetku vidi da je Early jako cudan, a njegova devojka je prava naivna devojcica,od koje posle sazna da je on tuce ali 'samo kad zasluzi'. Brian i Carrie bivaju uvuceni u gomilu Early-ovih ubistava. Na kraju Brajan ubila Erla i on i njegova devojka odlaze ipak u Kaliforniju,on se kaje i pita zasto je Erl postao ubica. Kad on i njegova devojka odu negde na rucak zadnje scene prikazuju veliki sto u sobi prekriven gomilom slika kako su se oni slikali na putu. I pali se diktafon (Brajanov) i ova mala Adele kaza kako zna da ne sme da dira diktafon,ali zeli da se Brajanu i Keri zahvali sto su ih poveli na put i moli ih da ih ne zaborave kad dodju u Cal. jer su oni jedini prijatelji koje imaju. WOW...