Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MONSTRUM
Odlican film ... oskar za glavnu žensku ulogu.

Ljubav izmedju jedne prostitutke i lezbejke. Prostitutka počinje da ubija muškarce sa kojima spava (zbog jednog okrutnog silovanja koje joj se desilo). Njih dve žive zajedno, ali zbog serije ubistava koje su se dogodile, prostitutku hvataju i osudjuju na smrt. Poenta cele priče je da je lezbejka ustvari odrukala, bez obzira što su se jako volele.

Film je radjen po istinitom dogadjaju. Presuda je izvršena pre 3 godine.

Nije losh Rat Svetova.

Sinoc sam po 50. put gledao Ring, a odmah za njim 5. put ring 2, koji je dosta slabiji od keca.

I daaa, konacno sam kupio kasetu Easy Ridera (iliti na nasem Goli U Sedlu). YEEEEEEEEEEE. Nakon toliko cekanja (trazim ga godinu i nesto...i nigde ali NIGDE ga nema na cd-u), veceras dva puta zaredom gledanje.
Jack Nicholson je bog.

Arnold_Layne:
Nije losh Rat Svetova.

Sinoc sam po 50. put gledao Ring, a odmah za njim 5. put ring 2, koji je dosta slabiji od keca.

I daaa, konacno sam kupio kasetu Easy Ridera (iliti na nasem Goli U Sedlu). YEEEEEEEEEEE. Nakon toliko cekanja (trazim ga godinu i nesto...i nigde ali NIGDE ga nema na cd-u), veceras dva puta zaredom gledanje.
Jack Nicholson je bog.

Kakve veze ima Jack Nicholson sa Goli u sedlu, ili je to bilo samo uzgredno hvaljenje Jack Nicholsona? (inace se slazem sa konstatacijom).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back