Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odgledah jos jedan tzv. blokbuster za ovu godinu.... ime mu je D-wars (Dragon Wars)
I filmcina je takav prvoklasni sh!t da je to nezamislivo. Znaci prica je na momente interesantna ali u celom filmu isuvise usiljena. Ideja filma mi se svidja (jer ono sto se naziva prica u ovom filmu je samo nerazradjena ideja), jedino dobro u ovom filmu su specijalni efekti ali i oni na momente omanu u filmu... mislim vojska zlog zmaja izgleda kao da je sisla sa neke Star Wars planete a ne iz legende koja je stara skoro milenijum! (Ko je jos video raketne bacace 1507 godine) i glumu moram da pohvalim jer je vredna jednoj NULI! Ubedljivo najlosija gluma ikada! najbolja glumica u filmu je debela crnkinja - portirnica u bolnici koja ima dve recenice...

Ocena 3/10 (i ta 3--ka je samo zbog efekata)

dobar je Compass.
totalno me iznenadio. svidja mi se kraj. borba je otvorena. dosta metafora na sadašnje stanje stvari, a i meda je sladaaak.

kad pogledaš, ko je ostao na stranu one klinke do kraja? samo onaj redneck (koji predstavlja konzervatice) i meda, koji predstavlja prirodu.
tako nekako je i sada, istina je samo jedna, zlo ima više lica i samim tim mora da strada, prirodno je.

Рамбо 4

Много је кратак (али то није лоше пошто је страшно досадан), нема никакву радњу, Сталоне је матор 'ко библија :D. Још нигде нисам видео да бродић са угашеним мотором иде узводно, да гомила вјетнамаца бежи од непријатеља тако што иде право на непријатељси митраљез.

dobar je Compass.
totalno me iznenadio. svidja mi se kraj. borba je otvorena. dosta metafora na sadašnje stanje stvari, a i meda je sladaaak.

kad pogledaš, ko je ostao na stranu one klinke do kraja? samo onaj redneck (koji predstavlja konzervatice) i meda, koji predstavlja prirodu.
tako nekako je i sada, istina je samo jedna, zlo ima više lica i samim tim mora da strada, prirodno je.

Za ovaj film bih najradije upotrebila čuven Manic-ov izraz :lol:
Šalu na stranu, film je ekstremno loše urađen u odnosu na knjigu. Neverovatno, ali neverovatno dosadniji, zatvoreniji, ma jednostavno katastrofalan u odnosu na roman, koji je apsolutno fantastičan!
Nadam se da se neće brukati, pa da snime i drugi, i treći deo...

Za ovaj film bih najradije upotrebila čuven Manic-ov izraz :lol:
Šalu na stranu, film je ekstremno loše urađen u odnosu na knjigu. Neverovatno, ali neverovatno dosadniji, zatvoreniji, ma jednostavno katastrofalan u odnosu na roman, koji je apsolutno fantastičan!
Nadam se da se neće brukati, pa da snime i drugi, i treći deo...

8-)8-)8-)
ti si vlast
bez ustrucavanja

Elem,poslednje gledao A Clockwork Orange(zilioniti put)
Golo xaxa
got ya8-)
film je remek djelo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back