Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ghost rider - nije nesto, ima par dobrih efekata i to je sve, film za decu. 6/10
American Pie - Naked Mile tinejdzerski, ima dobrih fora, prosecna komedija. 6/10
Ilusionista - U fazonu prestige - trikovi, magija ali mnogo bolji, prica nije dosadna kao u prestigu 8/10 vredi pogledati - preporuka

The Outlaw Josey Wales (1976) 6,6/10 dobar vestern, sa nekoliko dobrih ideja, ali i dalje daleko od Dobar, Los, Zao...

Fear in the Night (1947) 4/10 sve sto u jednom noir filmu krene po lose to je u ovom filmu ali ipak ima kao i svi noir filmovi odredjenu atmosferu pa ga spasava katastrofe....

Prilozi

• outlawjoseywalesbuk.jpg
    outlawjoseywalesbuk.jpg
    11,3 KB · Pregleda: 3
  • Fearinthenight.jpg
    Fearinthenight.jpg
    22 KB · Pregleda: 3
Dugo ocekivani "Zodiac" - veliko razocarenje...dobra ideja, ali mnogo ga tupe sa dijalozima i malo ima scena ubistava a to je cela poenta filma kako je tip ubijao i niko ga nikada nije uhvatio..i jaaaaaaaaaaaako dugo traje 3 sata. Ne preporucujem.
Pre toga, "Music and Lyrics" sa Hugh Grantom ( mojim omiljenim ) i Drew Barimor - mnogo simpa film, bas za opustanje i uzivanje.
"Little Miss Sunshine" - mnogo lep filmcic i smesan...
"Derailed" sto je dobio oskara - ODLICAN film! Svaka cast Scorsese! Odusevio me DiCaprio koji inace nije nikakav glumas - jako je dobro odglumeo!
"Bloody diamond" sa DiCapriom - najbolja DiCaprijeva gluma do sada - svaka cast!
"Pursuit of Happiness" sa Will Smith-om - ODLICAN film...oskar vredna performanca Will Smitha!

lopusinam:
Mislis Departed(Dvostruka Igra)?Scorsese je trebao dobiti Dvosruki Oskar za ovaj film,zbilja filmcina i po!

Da, na taj sam mislila :lol: - Departed...sta mi bi da napisem Derailed ( to je onaj sa Rachel iz friends )
Film je zaista filmcina - najveci sok je kada pred kraj mislis sve je OK sa DiCapriom i uspece da se objasni da je on pozitivac kad ono otvori se lift i BUM metak u glavu! Bas veliki preokret.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back