Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 9.116
Ispod očekivanja.Frankenstein(2025)
7/10
Pogledajte prilog 1814565
Da je trajao 45 minuta duže, možda bi se sve i uklopilo u zamišljenu ali nedovoljno realizovanu ideju.
Još uvek, knjiga je bez premca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispod očekivanja.Frankenstein(2025)
7/10
Pogledajte prilog 1814565
Da je trajao 45 minuta duže, možda bi se sve i uklopilo u zamišljenu ali nedovoljno realizovanu ideju.
Još uvek, knjiga je bez premca.

Jel si gledao Altered States od njega?https://www.imdb.com/title/tt0066993/?ref_=up_urrat_t_1
THE DEVILS Kena Russella je bilo zadovoljstvo gledati. Film na račun religijskog ludila i čovečjeg licemerja za glavnog junaka ima sveštenika koji je sklon bludničenju ali je zapravo najiskreniji i najnormalniji u to inkvizitorsko vreme. Film je drama, satira, ima čak i elemente horora. Možda i jedan od najboljih filmova sedamdesetih. Trebalo bi više da gledam Kena Russella.
IMDB kaže da jesam, dao sam mu sedmicu. Kroz maglu se sećam.Jel si gledao Altered States od njega?
Odličan je, i ja ga se jedva sećam, mislio sam da repetiramIMDB kaže da jesam, dao sam mu sedmicu. Kroz maglu se sećam.
Jel si gledao Altered States od njega?
Pogledao sam ga relativno skoro, ali impresije su mi izbledele u poređenju s onima iz rane mladosti, kada nisam verovao šta upravo gledam...Odličan je, i ja ga se jedva sećam, mislio sam da repetiram
U tom filmu sam mrzeo pozeraj i manirizam glumaca. Ceo utisak je da je fejk. Američka verzija mi deluje mnogo ozbiljnije.12 film Nikite Mikhalkova, stariji ali sam ga tek sad gledala
o zakonu i pravdi iznad zakona, ljudskim slabostima, dobroti i stvarnom životu
...o milosti, ne znam, o svemu
po meni, odličan
![]()