Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

Dopao mi se Tar iako ne slušam klasičnu. Vrlo dobra drama, može se gledati i ako nisi ljubitelj te muzike.

Zanimljivo :lol:
Drugarica me je svojevremeno zvala kada je odgledala film da joj objašnjavam.
Ima onaj deo na početku gde teoretišu, pa kada sedi sa onim matorim i upoređuju simfonije...
Maler je generalno izazov dirigentima.

Zanimljivo :lol:
Drugarica me je svojevremeno zvala kada je odgledala film da joj objašnjavam.
Ima onaj deo na početku gde teoretišu, pa kada sedi sa onim matorim i upoređuju simfonije...
Maler je generalno izazov dirigentima.
Ne moraš biti stručnjak za nešto da bi uživao u drami. Ne mislim da je teoretisanje najbitnija stvar.

Dzurasik park - lazovi jedni..film je odlican..napet, drama, emocije..
t4525.gif
istrzo sam se u par scena..

Dobar, zabavan mali filmic. :D

Miks svih zanrova, na pocetku horor, misterija, triler, na kraju ima i komedije.

Pristup je retro i umetnicki poput festivalskih filmova.

Radnja prati dogadjaje u malom mestu u americkoj zabiti povezane sa nestankom 17-toro dece iz skole.

Prica je ispricana kroz niz povezanih prica koje se preplicu u vremenu i prostoru. U centru svake price je drugi lik.

Glavni lik je uvek odlicna Julia Garner koja glumi uciteljicu cija deca su nestala, ovo je njen treci horor za redom. Tako da joj odlicno ide ovaj zanr. :ok:

I ostatak ekipe je odlican Josh Brolin kao otac ciji je sin nestao, veteranka Amy Madigan, Benedict Wong, Alden Ehrenreich (Han Solo iz A Star Wars Story) i Austin Abrams kao lokalni narkos cija prica i uloga donose komicne elemente.

Rezija Zach Cregger (Barbarian).

Ocena 8.0 na imdb.:)

https://www.imdb.com/title/tt0090605/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_aliens
0/10 znam da su ljudi mahom doslovno objektivno retardirani većinski al da ovo objektivno i očigledno presmeće ima 8.4 na imdb i brojne druge accolades..bukv sam šokiran
preočajna gluma,pogotovo od onog derišta,pa onda naravno preočajna preružna,preneharizmaztična i preočajna glavna ''glumica'' nesigurna viver,dalje nimalo strašno,nimalo suspensa,dijaloga,priče,ničega doslovno
ljudi su deef poludeli tj oduvek su bili ludi jer ovo je iz osamdesetih a smatra se iz nekog neobjašnjivog i metafizičkog razloga kultnim legendarnim i jednom od naj boljih sci fi i horora ikad wtfff O.o
:dash:
🤦‍♂️

https://www.imdb.com/title/tt0090605/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_aliens
0/10 znam da su ljudi mahom doslovno objektivno retardirani većinski al da ovo objektivno i očigledno presmeće ima 8.4 na imdb i brojne druge accolades..bukv sam šokiran
preočajna gluma,pogotovo od onog derišta,pa onda naravno preočajna preružna,preneharizmaztična i preočajna glavna ''glumica'' nesigurna viver,dalje nimalo strašno,nimalo suspensa,dijaloga,priče,ničega doslovno
ljudi su deef poludeli tj oduvek su bili ludi jer ovo je iz osamdesetih a smatra se iz nekog neobjašnjivog i metafizičkog razloga kultnim legendarnim i jednom od naj boljih sci fi i horora ikad wtfff O.o
:dash:
🤦‍♂️
I ti tek sada ovo gledaš koliko ti godina imaš,jesi li punoletan?
:hahaha:
:mrgreen:

Back