Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
 - 9.058

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zna se kad se spavač može aktivirati...Ma ne mislim na to... nego mu nick nije adekvatan, s' obzirom da postuje po forumu u 03:53.....![]()

Nije to ništa neobično za Špance, čak naprotiv. Imaju celu jednu dobru školu filmske groteske...Врло необично за Шпанце али је доста добар. Идеја и глума су заиста одлични али реализација није баш врхунска.
uh pardon, ona je profuknjača.....Pa sta je sad i Adria Arjona ispusena mustikla.
Koji sad producenti.uh pardon, ona je profuknjača.....
sa koliko se samo producenata vukla da bi postala to što jeste...
Pa, zašto više nije sa njima... zašto su je ostavili? mora da nije dobro pravila pitu sa višnjama i nije umela da spremi ukusnu musaku....Koji sad producenti.
Bila je 7 godina u vezi i braku sa likom koji je advokat. Mada ima veze sa filmskom industrijom.
Pre toga sa glumcima Taylor Kitsch-om i Channing Tatum-om, a sada je sa Jason Momoom.

,odmah posle se bacio na S2. 

link?Winner - americka zvizdacica vezano za 2016 kad su rusi u americi izabrali predsjednika..buntovnica koja preisputuje svoju savjest vezano za autoritet sistema - nepravdu - pravadu...veliki uticaj oca na jedan takav pogled na svijet "da uvijek ucini pravu stvar", ce dovesti buntovnicu u situaciju dal da uradim il ne...filmic fino prikazuje regrutovanje radnicke klase u vojsku..za jedne je terorista, za druge je heroj, ona smatra da je patriota..takodje filmic prikazuje kako americki sistem se ophodi prema zatvorenicima sto je ilegalno..al za njih to ne postoji...da vucic tako radi sa svojim protivnicima voza ih avionom mjesecima to bi bilo sutra na cnn..vrijedi pogledati film..8/10
to znam, nego jel moze link ka IMDB tog filma1337 sajtovi..
https://www.imdb.com/title/tt11433906/to znam, nego jel moze link ka IMDB tog filma