Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

https://www.imdb.com/title/tt9411972/

d80215ac-43b0-4a65-9a6c-0aa7b78e1061.jpg

Pogledao sam ga jer ga je neko preporučio na forumu. Nije ostavio naročit utisak, naročito završetak koji se nikako ne uklapa u ostatak filma i karakter glavne junakinje. Možda je knjiga bolja, ko zna.

5/10

https://www.imdb.com/title/tt9411972/

d80215ac-43b0-4a65-9a6c-0aa7b78e1061.jpg

Pogledao sam ga jer ga je neko preporučio na forumu. Nije ostavio naročit utisak, naročito završetak koji se nikako ne uklapa u ostatak filma i karakter glavne junakinje. Možda je knjiga bolja, ko zna.

5/10
Ceo plot je neverovatan i nerealan. Mislim da neko tako mlad bude ostavljen i u sred ničega i odraste i živi i opstane nekako bez pomoći je možda zanimljiv narativ ali...

Rosaline

Simpatican filmic na temu Romea i Julije. :D

Prica je malo promenjena.

Rosaline je devojka za udaju iz porodice Kapuleti, a Romeo iz neprijateljske porodice Montegi.

Njih dvoje se vidjaju u tajnosti i dok Rosaline zonglira izmedju sukobljenih porodica, veze sa Romeom i odbijanja gomile udvaraca sa kojima bi njen otac da ugovori brak, Rosaline zakasni na sastanak sa Romeom i to iskoristi njena mladja lepuskasta rodjaka Julija.

Kada shvati sta se desilo Rosaline poludi i odluci da im se osveti i rasturi tu vezu.

Odlicna Kaitlyn Dever (Last Man Standing, Dopesick) kao Rosaline, Isabela Merced (Transformers: The Last Knight) kao Julija.

Komedijica za opustanje i dobro raspolozenje. :)

The Admiral: Roaring Currents

Istorijska drama

Film prati čuvenu bitku kod Mjongrijanga iz 1597. tokom japanske invazije na Koreju (1592-1598), gde je legendarni admiral Joseon Ji Sun-sin uspeo da uništi ukupno 31 od 133 japanska ratna broda sa samo 13 preostalih brodova pod njegovom komandom. . Bitka, koja se odigrala u moreuzu Mjeongrijang kod jugozapadne obale Korejskog poluostrva, smatra se jednom od najvećih pobeda Ji.

Ovaj film je prethodnica kasnije snimljenom Hansan: Rising Dragon

Back