Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 9.058
Batman 2022 - slabo ostalo nešto od starog smeka i zabave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam ga u nedelju. Odličan.Top Gun: Maverick je punokrvni akcijaš koga treba pre svega gledati u bioskopu. Neposlušni vojni pilot veteran po kazni biva prebačen da trenira mlade nade amerike avijacije. No, misija koja im je dodeljena zaista je preteška (podseća na Mission Impossible). Takođe isplivavaju i neke epizode iz prošlosti (Val Kilmer koji jedva govori i stara ljuba Dženifer) ali fokus je pre svega na odnosu sa regrutima uključujući i sina njegovog pokojnog wingmana. Reditelj i glumci su se potrudili da doživimo letačko iskustvo i G-silu. a Tom je kako kažu sam vozio avion. I na kraju da spomenemo da ovaj film ima minimum propagande jer su autori mudro odručili da ne definišu neprijatelja već samo cilj misije. Film je kompaktan prikaz tog top gun sveta i to značajno apgrejdovan u odnosuna onaj iz 1986.
9/10 uz napomenu da ovo vrdi gledati pre svega u bioskopu.
Film je mnogo cringe. Razočaran sam u potpunosti. Tri može da dobije maks od 10 poena.Doctor Strange in the Multiverse of Madness
akcija, fantazija ocena 7/10
glumci : Benedict Cumberbatch,Elizabeth Olsen,Chiwetel Ejiofor
Nastavljaju se avanture Doktora Strejndž koji se u ovoim filmu udružuje sa misterioznom tinejdžerkom koja ima moc da putuje kroz multiuniverzume, kako bi se borila protiv višestrukih pretnji, uključujući njegove verzije iz drugih univerzuma, koje prete da zbrišu milione širom multiverzuma. Traže pomoć od Scarlet Vitch, Vonga i drugih.
Izlizan, i njemu 0The Man from Toronto - samo da manje kevin brblja bilo bi nesto..los humor..opusteno gledati i za ubiti vrijeme..7/10