gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Lol, bas tako. I lepe glumce je odabrao za to, tu se nema sta prigovoritiGde je Bjela, tu je i mnogo seksa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lol, bas tako. I lepe glumce je odabrao za to, tu se nema sta prigovoritiGde je Bjela, tu je i mnogo seksa.
pozdrav, dobro nam došaoPozdrav svima , novi sam na forumu.
Odgledao The Last Duel, film RIdli Skota, moja ocijena 3/5
Imdb rating 7.4/10
Meni prilično neubedljiv, predvidljiv, da nije Sandre bila bi tanka dvojka, ovako jedva 4/10

Зато боље и објективније критикују критичари који просто воле само филм а таквих има није да нема.И ту негдје филмски бисери се изроде...

U pandurskoj parodiji Goli Pistolj, Lesli Nelson i partnerka mu u filmu, tek smuvani, izlaze iz bioskopske sale nasmejani i u dobrom raspolozenju...Platoon (Vod)
https://www.imdb.com/title/tt0091763/
Remek-delo Olivera Stouna tek sada pogledah zahvaljujući čarima kinoteke. Ovaj film nalazi odličan balans između kritike ratne politike i ljudskosti. Htedoh reći, američki vojnici nisu predstavljeni crno-belo niti sa jedne strane. Vod me je emotivno uvukao tako da sam proživljavao neke scene.

Да, одличан филм од Мел Гибсона.Тешко се ставити у контекст таквог времена, међутим сва историјска истраживања кажу да је било још горе него што филм може уопште да прикаже.Ljudi moji, sinoć sam gledala Mel Gibson-ov film
Pogledajte prilog 1095512
na televiziji, i tako me je markirao, opustošio i izmučio.
Ne pamtim da sam toliko patila gledajući neki film, a dan posle i dalje razmišljam o tome šta smo sve, mi, ljudi, otkad znamo (ili verujemo, mislimo) da postojimo pa do danas, bili sposobni da radimo jedni drugima.
Obuzeo me onaj užasni Weltschmerz kompletno.
Au!
Još ne verujem da film može tako negativno da istripuje i zavije u najcrnje crno.
Nije mi žao što sam pogledala film, da se razumemo.
Loše reagujem jer kroz njega nenamerno iz svoje bezazlenosti naslućujem koliko je ovaj naš, moderan i još krcat nepravdom svet, natopljen krvlju i patnjom nevinih.
Top film vise puta ga odgledao nije dosadioLjudi moji, sinoć sam gledala Mel Gibson-ov film
Pogledajte prilog 1095512
na televiziji, i tako me je markirao, opustošio i izmučio.
Ne pamtim da sam toliko patila gledajući neki film, a dan posle i dalje razmišljam o tome šta smo sve, mi, ljudi, otkad znamo (ili verujemo, mislimo) da postojimo pa do danas, bili sposobni da radimo jedni drugima.
Obuzeo me onaj užasni Weltschmerz kompletno.
Au!
Još ne verujem da film može tako negativno da istripuje i zavije u najcrnje crno.
Nije mi žao što sam pogledala film, da se razumemo.
Loše reagujem jer kroz njega nenamerno iz svoje bezazlenosti naslućujem koliko je ovaj naš, moderan i još krcat nepravdom svet, natopljen krvlju i patnjom nevinih.
Sad me podseti na vreme kad su se pojavile prve kartice sa 5.1 zvukom.Platoon (Vod)
https://www.imdb.com/title/tt0091763/
Remek-delo Olivera Stouna tek sada pogledah zahvaljujući čarima kinoteke. Ovaj film nalazi odličan balans između kritike ratne politike i ljudskosti. Htedoh reći, američki vojnici nisu predstavljeni crno-belo niti sa jedne strane. Vod me je emotivno uvukao tako da sam proživljavao neke scene.