bane
Primećen član
- Poruka
- 974
Od Gladijatora nisam pogledao ni jedan Ridlijev istorijski film
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sve vreme nisam mogao da se otmem utisku koliko svi glumci izgledaju ružno. Nisu bili ludi budžovani iz starog Holivuda što su tražili da u njihovim filmovima igraju isključivo lepi ljudi i lepe žene. I nisu dopuštali ovakve idiotske frizure kao što je Dejmondova u ovom filmu.The Last Duel
![]()
Srednjevekovni Rašomon, jedan splet događaja sagledan iz tri različite perspektive. Zahvalan sam što najzad u istorijskom filmu imamo kompletnu belačku postavu, zaobišli su probleme rasizma i više se bavili feminizmom. Likovi solidni, radnja dosadnjikava, nekako nisam fan ponovnog prepričavanja iste radnje, autentični istorijski detalji i onako prosečna gluma... Ben Aflek mi se nije uklopio u onu ulogu. 3/5
Baby Driver
![]()
Nije loše, nije loše, nepredvidivo i prepuno napetosti i akcije, ali opet malo previše "spas u zadnji čas" scena. 4/5

Kakva je Gaga?
koliko mi ona ide na ganglije jbt

Veruj mi nema nista bolje da 'roka' u zadnjih 10 godinaga-GA- UL;ALAAAAaaaaaa!![]()
Gaga se druži sa Marinom Abramović. Samo kažem...Kao i Redmondu i meni je izuzetno antipatična a i ne slušam tu njenu muziku, međutim u filmu je ona bila prava Italijanka, i zasenila je ove druge filmske legende.
Jedini zaista upečatljiv lik. Šteta što i ostatak ekipe nije imao takve uloge.
..."Vazno je zvati se Magarac"Antoaneta odlučuje da krene njihovim tragom, sama, i magarcem Patrikom.