Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.861
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je los bricklayer..u smislu ideologije..covjek napustio ciju zbog prljavih poslova koje obavlja u drugim drzavama, da bi se nakon par godina vratio toj istoj ciji i branio njene prljave stvari..Brickslayer
9/10
Daleko bolja radnja od Beekeepera, ali meni se iz nekog razloga više sviđa Beekeeper.
Zato što je poprimilo lični momenat zbog ovoga sa Redika.meni je los bricklayer..u smislu ideologije..covjek napustio ciju zbog prljavih poslova koje obavlja u drugim drzavama, da bi se nakon par godina vratio toj istoj ciji i branio njene prljave stvari..
licni momenat je tek primo nakon gubitka mercedes vlasnika...redik je izgubio porodicu od cije, a tu porodicu je zidar trebo da zastiti..obojica su ispusili od cije u proslosti jer su odustali da odradjuju za tu ciju prljave poslove u inostranstvu..i ti se sad vracas toj ciji da bi ubio drugara koji se sveti ciji jer zeli da urusi imidz cije..dok zidar brani imidz kompanije koja se zove cija..cista glupost..
Lični momenat je od početka, od kad je saznao da je Redik živ i da tamani novinare. On je Redikz poštedio život, pa je smatrao da i on nosi dio odgovornosti za ovo. Zbog toga je želio da se uključi u priču i zaustavi to. A plus je vjerovatno shvatio da je Redik poslao one ljude koji su ga napali.