- Poruka
- 8.728
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Komedija-drama iz 2014. Sta je zivot, sta je ljubav...bejbi dont hrt mi ..no mor.....
pitko ostvarenje, za leto taman, srce se ko ladna kafa, caj ili supa od sampinjona.
) je lezba, dajkerka, i super uziva u drustvenom zivotu svoje sex-grupacije, koja organizuje
Nista od onog
homo tenzija prosto ne postoji medju drugaricama, ma koliko se tom uzbudjenju nadali mladi muski `lezbani`.
Radi se o onom standardnom, a toliko precutkivanom momentu kradje dragih nam ljudi traljavim kursom zivota..
To vec svako zna, sta god u zivotu voleo...S tim sto ova tematika stoji tako drazesno i duhovito, bez patetike i van svake glupe devijacije otvorena kao na dlanu celom duzinom filma.
I sta na kraju ostaje?
"Hej kucko?"....

Pazi, ja sam gledala mnoge glupe lezbejske romanticne filmove, ali ovoliko glupe jos nisam pocela![]()
https://www.imdb.com/title/tt2870808/?ref_=nv_sr_srsg_0
Do sad bi trebalo vec da je klasik.Komedija-drama iz 2014. Sta je zivot, sta je ljubav...bejbi dont hrt mi ..no mor.....
Na stranu Hadavejpitko ostvarenje, za leto taman, srce se ko ladna kafa, caj ili supa od sampinjona.
Njih dve su bbf ceo zivot, jedna od njih () je lezba, dajkerka, i super uziva u drustvenom zivotu svoje sex-grupacije, koja organizuje
brojna kulturna desavanja tipa: macevanje opas(a)nim dildovima, kara(k)oke, koliko najvise lezbi moze da stane u ekvivalent yuga(?) itd.
E sad sve bi to bilo ok da u igru ne ulazi mladic po imenu Tim, koji lagano osvaja srce njene strejt drugarice... I sta se desava?Nista od onog
sto bi pomislilo svako napaljeno celjade.homo tenzija prosto ne postoji medju drugaricama, ma koliko se tom uzbudjenju nadali mladi muski `lezbani`.
Radi se o onom standardnom, a toliko precutkivanom momentu kradje dragih nam ljudi traljavim kursom zivota..
To vec svako zna, sta god u zivotu voleo...S tim sto ova tematika stoji tako drazesno i duhovito, bez patetike i van svake glupe devijacije otvorena kao na dlanu celom duzinom filma.
Slede pomaganja i drugarska resavanja tudjih problema (namestanje parterki svojoj lezbo-drugarici), prijatna i neprijatna iznenadjenja, marginalno-epizodne i znacajnije-epizodne partnerke lezbo-heroine, pri cemu se posebno istakla jedna `pesnicka dusa`.I sta na kraju ostaje?
"Hej kucko?"....
@ariodante jes gledala?
p.s.film zasluzuje srpski rimejk.
Ocena: 7,8
Pa pocni.Pazi, ja sam gledala mnoge glupe lezbejske romanticne filmove, ali ovoliko glupe jos nisam pocela![]()
Tim pre sto nije ni glup, a nije nesto preterano ni romantican.

Mozda film uistinu nije glup, ali ti si ga opisao kao takvog, kad citam radnju filma u tvojoj recenziji, iskr ne vidim neki sadrzaj zbog koga bih ga pogledala. Ali eto, ne iskljucujem mogucnost.Pa pocni.Tim pre sto nije ni glup, a nije nesto preterano ni romantican.
![]()
Vise je produhovljen duhovitoscu, uglavnom vezanom za (ne)ocekivane okolnosti...![]()
![]()
Moguce.Mozda film uistinu nije glup, ali ti si ga opisao kao takvog, kad citam radnju filma u tvojoj recenziji, iskr ne vidim neki sadrzaj zbog koga bih ga pogledala. Ali eto, ne iskljucujem mogucnost.
Evo ja tebi preporucujem ovaj https://www.imdb.com/title/tt2570858/
ja nekad namerno karikiram sadrzaj fabule radnje, da zamaskiram koliko mi se svidela.
mozda i da privucem paznju na post,
no dobro. good for you.
imas trejler u linku.
Nisam gledao, ali znam za njega, gledao sam trejler. Poslednje impresivno iz tog zanra mi je bilo
Bacicu pogled.
Da, i meni se dopada La vie d'Adele, doduse uglavnom iz potpunog drugacijih razloga nego strejt muskarcima.Poslednje impresivno iz tog zanra mi je bilo
Plavo je najtoplija boja...do ovog od pre neki dan.Bacicu pogled.
![]()

zvezdica Trinketsa i ujedno razlog sto sam gledao film, glumi Deenu devojku iz sumnjivog kraja u kom se decenijama desavaju neobjasnjiva ubistva. Na bdenju nakon jednog takvog masakra ponovo srece svoju bivsu devojku Sam koja se odselila u bogati deo grada. Tu pocinje svadja i tuca koja ce dovesti do nove spirale ubistava u gradu.
koja se drzi bogovski, prosle su godine i decenije od Mass Effecta i Chucka, a Yvonne izgleda bolje nego ikad. J.K. Simmons odlican kao opaki Prattov cale i dobra Betty Gilpin.