gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
To je bio hotel sa 5 zvezdica za one sa ''u'' obeležjima.A kakav je onda to logor Morinj za Hrvate? Jel to za one koji nisu dali da se krade?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bio hotel sa 5 zvezdica za one sa ''u'' obeležjima.A kakav je onda to logor Morinj za Hrvate? Jel to za one koji nisu dali da se krade?![]()
'ajmo par primera...
1.Slučaj Lora,sudili ste x puta a koljači i mučitelji su posle 20 godina dobili smešne kazne,
2.Pobijena porodica Zec u Zagrebu-napravili ste cirkus od suđenja,
3.Zločin u Gospiću,imali ste krivce i svedoke ali ste ćutali pošto vam se dopadalo što zločin u Gospiću liči na mini kopiju Jasenovca,
4.Afera ''selotejp'',vukli ste Glavaša godinama tamo-vamo,lagali i mazali,osudili ga na par godina a on pobegao.
Koga vi lažete?![]()
Netačno.Ja samo želim tako dobre komšije kao što ste vi barem na puškomet udaljenosti,pošto samo vaše vaspitanje i ponašanje štetno utiče na tuđe zdravlje.![]()

Odšteta bi u ovim slučajevima trebalo da se podrazumeva,a kazne za sadističko ubijanje koje su vaši sudovi izrekli su smešne.Ti si ili glup ili zlonamjeran ili oboje..
Vrhovni sud Hrvatske potvrdio je presudu Županijskog suda u Splitu u tzv. slučaju Lora kojom su osmorica bivših vojnih policajaca proglašena krivim za ratni zločin protiv civilnog stanovništva u leto 1992. i osuđena na ukupno 53 godine zatvora.
Porodica Zec je dobila odštetu....
Norac je pravomoćno osuđen za zločine u Gospiću.
Glavaš je osuđen na 10 godina i sada je na potjernici interpola..
aj ponovi još 10 puta pa po onoj balkanskoj možda postane ""istina""
već sam ti rekao da je prikazano i da politički vrh odlazi izraziti suosjećanje i poštovanje prema žrtvama i njihovim familijama u Jasenovac
jel Milo došao u Dubrovnik da se ispriča? jel Crna Gora platila sanaciju Dubrovnika?
NIJE! NIJE!
ni jedan Hrvat nije prešao granicu palio, ubijao i uništavao ništa Crnogorsko u Crnoj Gori...a Crnogorci jesu u Hrvatskoj
imaj to na umu![]()
Ja bi susjede kao ti zelio dalje od puskometa,da ne grijesim dusu.Posto
tvoje vaspitanje i ponašanje štetno utiče na tuđe zdravlje.![]()

Ti si ili glup ili zlonamjeran ili oboje..
Glavaš je osuđen na 10 godina i sada je na potjernici interpola..
Ne laži.To može da se desi u državi koja ima sud,u Hrvatskoj i Herceg Bosni ne!

hoćeš reć istina boli!?
da ste vi (pojedinci i grupe iz Crne Gore) napali, uništavali i ubijali na jugu Republike Hrvatske, a da vas Hrvati nikad nisu ni nameravali napast bilo koji grad u Crnoj Gori, a kamoli da su vam načinili ikakvu štetu...
i to ste još uništavali spomenik svetske baštine! to ti se inaće stručno zove kulturocid u međunarodnoj pravnoj praksi i za to se plaća odšteta po UNESCOvim pravilima
da avnojevske
ako nisi primetio sve tadašnje republike SFRJ su i dana danas u istim tim avnojevskim granicama i ostale i to im i pripada e to što su neki hteli pomerati granice...zato je i došlo do rata...a sve zahvaljujući Miloševiću i Tuđmanu![]()
...razmisli malo bolje.Da li je bolji komšija koji ti sve što misli da kod tebe ne valja kaže u lice ili takav kao vi koji tapše po ramenu i čeka zgodan momenat da zabije nože u leđa.
Ispeci pa...
![]()

Pa zato što je Titovim granicama Hrvatska dobila 50% više teritorija koje joj inače nikad ne bi pripale.Krajina,Baranja,Istra...dopuni po želji.Šta si se ulovio za te AVNOJ-granice, sklepane od hrpe debila i zločinaca okupljenih oko kretena Tileta!?![]()
Ne ide dobro.Da bi nekoliko različitih ljudi normalno zajedno živeli(kažem zajedno zbog toga što je sve ovo relativno mala teritorija a ne zato što stvarno treba da živimo zajedno)svako treba da napravi bar po jedan mali ustupak u nečemu.Ovde toga nema i neće biti.ako je suditi po ovome forumu ne ide u dobrom smjeru tj prema miru.Ali zivot tece dalje,nadam se da sam u krivu.![]()
A sta kazes,...............Cuvaj se svakog komsije a napose tko ti misli zlo.Bosnjaci nisu lisice a ni mi nismo gavranovi ili obrnuto.Interesi ali ne da crkne komsija pa ce mi biti bolje.Mi kao narodi smo se davno zavadili sad je mirna kohabitacija! u kom smjeru ce kreniti to cemo da vidimo?ako je suditi po ovome forumu ne ide u dobrom smjeru tj prema miru.Ali zivot tece dalje,nadam se da sam u krivu.![]()

Ne ide dobro.Da bi nekoliko različitih ljudi normalno zajedno živeli(kažem zajedno zbog toga što je sve ovo relativno mala teritorija a ne zato što stvarno treba da živimo zajedno)svako treba da napravi bar po jedan mali ustupak u nečemu.Ovde toga nema i neće biti.
A zasto im pripada bas to sto je sklepano po vasoj volji,
da avnojevske
ako nisi primetio sve tadašnje republike SFRJ su i dana danas u istim tim avnojevskim granicama i ostale i to im i pripada e to što su neki hteli pomerati granice...zato je i došlo do rata...a sve zahvaljujući Miloševiću i Tuđmanu![]()

Ne može.Vidiš da su Hrvati narod koji ne priznaje ni jedan zločin a svojata teritorije i tuđu imovinu.Da bi krenulo bolje (dobrosusedski odnosi) trebamo prvo da složimo:
ZAJEDNIČKU ISTINU!
Bez toga, nikad mira!![]()
Lakrdija od procesa:
Ni posao ne možeš da dobiješ ako se protiv tebe vodi postupak, a on je postao Saborski zastupnik, iako se već vodio postupak!
Zašto i kada je pokrenut postupak protiv Glavaša!?![]()

Da bi krenulo bolje (dobrosusedski odnosi) trebamo prvo da složimo:
ZAJEDNIČKU ISTINU!
Bez toga, nikad mira!![]()

Tada NIJE postojala Republika Hrvatska!
A da JNA nije udarila na Dubrovnik, ko zna da li bi i kada Hrvatska dobila međ. priznanje!?
Pa kaže, RH ni sada NIJE zrela za EU, znači, ovakva ni sada još ne bi trebala imati pravo na državnost!![]()

Nego šta,u Hrvatskoj je to lako ako si Hrvat.Ispričao je lepo o tome kako je za granice NDH,kako treba pobiti Srbe i dao primer i odma dobio 70% glasova na izborima.Javio se čovjek na oglas u novinama za radno mjesto zastupnika u Saboru..![]()
Ako ne mozes ti kao svedok ovih dogadjaja da vidis istinu,Pustimo to generacijama koje dolaze nek slazu takvu istinu,ali mi koji smo svjedoci ovih dogadjanj tesko."Uhvatila zena muza u krevetu sa drugom!a on pita nju kome vjerujes,meni ili svojim očima"Nadam si da si shvatio poantu![]()
....................A kako se onda zove kriti se iza Deutchlanda,Ma da sam i "kurvin sin" nije bilo pravo! a to vi isto tako dobro znate.Kriti se iza JNA,komunista,itd je kukavicki kao sto je i samo djelo![]()

A kako se onda zove kriti se iza Deutchlanda,
i ostalih fasistickih drzava,.................
bice da se zove junastvo..............![]()