Gledajte HRT1....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'ajmo par primera...
1.Slučaj Lora,sudili ste x puta a koljači i mučitelji su posle 20 godina dobili smešne kazne,
2.Pobijena porodica Zec u Zagrebu-napravili ste cirkus od suđenja,
3.Zločin u Gospiću,imali ste krivce i svedoke ali ste ćutali pošto vam se dopadalo što zločin u Gospiću liči na mini kopiju Jasenovca,
4.Afera ''selotejp'',vukli ste Glavaša godinama tamo-vamo,lagali i mazali,osudili ga na par godina a on pobegao.
Koga vi lažete?:lol::lol::lol:

Ti si ili glup ili zlonamjeran ili oboje..

Vrhovni sud Hrvatske potvrdio je presudu Županijskog suda u Splitu u tzv. slučaju Lora kojom su osmorica bivših vojnih policajaca proglašena krivim za ratni zločin protiv civilnog stanovništva u leto 1992. i osuđena na ukupno 53 godine zatvora.

Porodica Zec je dobila odštetu....

Norac je pravomoćno osuđen za zločine u Gospiću.

Glavaš je osuđen na 10 godina i sada je na potjernici interpola..

Ti si ili glup ili zlonamjeran ili oboje..

Vrhovni sud Hrvatske potvrdio je presudu Županijskog suda u Splitu u tzv. slučaju Lora kojom su osmorica bivših vojnih policajaca proglašena krivim za ratni zločin protiv civilnog stanovništva u leto 1992. i osuđena na ukupno 53 godine zatvora.

Porodica Zec je dobila odštetu....

Norac je pravomoćno osuđen za zločine u Gospiću.

Glavaš je osuđen na 10 godina i sada je na potjernici interpola..
Odšteta bi u ovim slučajevima trebalo da se podrazumeva,a kazne za sadističko ubijanje koje su vaši sudovi izrekli su smešne.

aj ponovi još 10 puta pa po onoj balkanskoj možda postane ""istina"" :dash:

već sam ti rekao da je prikazano i da politički vrh odlazi izraziti suosjećanje i poštovanje prema žrtvama i njihovim familijama u Jasenovac :idea:

jel Milo došao u Dubrovnik da se ispriča? jel Crna Gora platila sanaciju Dubrovnika?

NIJE! NIJE!
ni jedan Hrvat nije prešao granicu palio, ubijao i uništavao ništa Crnogorsko u Crnoj Gori...a Crnogorci jesu u Hrvatskoj:eek:

imaj to na umu :idea:

Crna Gora nije odgovorna za one akcije oko Dubrovnika i šire, jer:
1) Tada još nije bila država
2) Akcije su bile u sklopu JNA, vojske koju je formirao i obrazovao JeBoTito-HRVAT

Crnogorci koji su rušili Hrvatsku su to radili po naređenju i zakletvi koju su dali.....Istu zakletvu su dali i SVI HRVATI koji su služili JNA, ali su DEZERTIRALI:D:D

Ja bi susjede kao ti zelio dalje od puskometa,da ne grijesim dusu.Posto
tvoje vaspitanje i ponašanje štetno utiče na tuđe zdravlje.:evil::cool:
:D...razmisli malo bolje.Da li je bolji komšija koji ti sve što misli da kod tebe ne valja kaže u lice ili takav kao vi koji tapše po ramenu i čeka zgodan momenat da zabije nože u leđa.:thumbdown:Ispeci pa...:lol:

hoćeš reć istina boli!?:rtfm::arrow:

da ste vi (pojedinci i grupe iz Crne Gore) napali, uništavali i ubijali na jugu Republike Hrvatske, a da vas Hrvati nikad nisu ni nameravali napast bilo koji grad u Crnoj Gori, a kamoli da su vam načinili ikakvu štetu...:evil::evil::evil:

i to ste još uništavali spomenik svetske baštine! to ti se inaće stručno zove kulturocid u međunarodnoj pravnoj praksi i za to se plaća odšteta po UNESCOvim pravilima

Tada NIJE postojala Republika Hrvatska!

A da JNA nije udarila na Dubrovnik, ko zna da li bi i kada Hrvatska dobila međ. priznanje!?:D

Pa kaže, RH ni sada NIJE zrela za EU, znači, ovakva ni sada još ne bi trebala imati pravo na državnost!:D

da avnojevske

ako nisi primetio sve tadašnje republike SFRJ su i dana danas u istim tim avnojevskim granicama i ostale i to im i pripada e to što su neki hteli pomerati granice...zato je i došlo do rata...a sve zahvaljujući Miloševiću i Tuđmanu :evil:

Šta si se ulovio za te AVNOJ-granice, sklepane od hrpe debila i zločinaca okupljenih oko kretena Tileta!?:D

:D...razmisli malo bolje.Da li je bolji komšija koji ti sve što misli da kod tebe ne valja kaže u lice ili takav kao vi koji tapše po ramenu i čeka zgodan momenat da zabije nože u leđa.:thumbdown:Ispeci pa...:lol:

Cuvaj se svakog komsije a napose tko ti misli zlo.Bosnjaci nisu lisice a ni mi nismo gavranovi ili obrnuto.Interesi ali ne da crkne komsija pa ce mi biti bolje.Mi kao narodi smo se davno zavadili sad je mirna kohabitacija! u kom smjeru ce kreniti to cemo da vidimo?ako je suditi po ovome forumu ne ide u dobrom smjeru tj prema miru.Ali zivot tece dalje,nadam se da sam u krivu. :cool:

ako je suditi po ovome forumu ne ide u dobrom smjeru tj prema miru.Ali zivot tece dalje,nadam se da sam u krivu. :cool:
Ne ide dobro.Da bi nekoliko različitih ljudi normalno zajedno živeli(kažem zajedno zbog toga što je sve ovo relativno mala teritorija a ne zato što stvarno treba da živimo zajedno)svako treba da napravi bar po jedan mali ustupak u nečemu.Ovde toga nema i neće biti.

Cuvaj se svakog komsije a napose tko ti misli zlo.Bosnjaci nisu lisice a ni mi nismo gavranovi ili obrnuto.Interesi ali ne da crkne komsija pa ce mi biti bolje.Mi kao narodi smo se davno zavadili sad je mirna kohabitacija! u kom smjeru ce kreniti to cemo da vidimo?ako je suditi po ovome forumu ne ide u dobrom smjeru tj prema miru.Ali zivot tece dalje,nadam se da sam u krivu. :cool:
A sta kazes,...............
ako je suditi po hrvatskim forumima,
kakvo stanje da ocekujemo:hahaha::hahaha:

Ne ide dobro.Da bi nekoliko različitih ljudi normalno zajedno živeli(kažem zajedno zbog toga što je sve ovo relativno mala teritorija a ne zato što stvarno treba da živimo zajedno)svako treba da napravi bar po jedan mali ustupak u nečemu.Ovde toga nema i neće biti.

Da bi krenulo bolje (dobrosusedski odnosi) trebamo prvo da složimo:
ZAJEDNIČKU ISTINU!
Bez toga, nikad mira!:D

da avnojevske

ako nisi primetio sve tadašnje republike SFRJ su i dana danas u istim tim avnojevskim granicama i ostale i to im i pripada e to što su neki hteli pomerati granice...zato je i došlo do rata...a sve zahvaljujući Miloševiću i Tuđmanu :evil:
A zasto im pripada bas to sto je sklepano po vasoj volji,
zasto bi bas te granice bile tacne,
a ne one pre njih?:worth::worth:

Tada NIJE postojala Republika Hrvatska!

A da JNA nije udarila na Dubrovnik, ko zna da li bi i kada Hrvatska dobila međ. priznanje!?:D

Pa kaže, RH ni sada NIJE zrela za EU, znači, ovakva ni sada još ne bi trebala imati pravo na državnost!:D

Ma da sam i "kurvin sin" nije bilo pravo! a to vi isto tako dobro znate.Kriti se iza JNA,komunista,itd je kukavicki kao sto je i samo djelo:cool:

Pustimo to generacijama koje dolaze nek slazu takvu istinu,ali mi koji smo svjedoci ovih dogadjanj tesko."Uhvatila zena muza u krevetu sa drugom!a on pita nju kome vjerujes,meni ili svojim očima"Nadam si da si shvatio poantu:cool:
Ako ne mozes ti kao svedok ovih dogadjaja da vidis istinu,
kako ce onda generacije koje dolaze:eek:....................
al verovatno kao i sadasnja generacija
koja na iskustvima svojih dedova
nije naucila nista sem ustastva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back