Gledaj post, biraj forumaša

Na osnovu toga što piše i kako piše, koga biste izabrali za:

- druga (za kafenisanje) ................ lsd, badri, redmond
- drugaricu ( -!!- )...........................manastirka, susan, m4j4, mozda cak i modernu miru, malo smara ali je zanimljiva
- muža/ženu (momka/devojku).....Mislim da bi momcilo bio dobar suprug :huh: dobar covek, neiskvarena dusa, pismen
- švalera/švalerku..........................pomrli su :sad2:
- pravog prijatelja...........................ulicni hodac, bilo da je muskarac ili zena takvu osobu treba imati kraj sebe
- za sajberisanje :zper:...................sta to znaci, mislim u kom smsilu i to rece postavljac i godinama ga nema :huh:

Na osnovu toga što piše i kako piše, koga biste izabrali za:

- druga (za kafenisanje) ................ lsd, badri, redmond
- drugaricu ( -!!- )...........................manastirka, susan, m4j4, mozda cak i modernu miru, malo smara ali je zanimljiva
- muža/ženu (momka/devojku).....Mislim da bi momcilo bio dobar suprug :huh: dobar covek, neiskvarena dusa, pismen
- švalera/švalerku..........................pomrli su :sad2:
- pravog prijatelja...........................ulicni hodac, bilo da je muskarac ili zena takvu osobu treba imati kraj sebe
- za sajberisanje :zper:...................sta to znaci, mislim u kom smsilu i to rece postavljac i godinama ga nema :huh:
E da dodam jos

Izbegavati na ulici ........... esada dzudu i neru keksa, po mogucnoasti i metronomija

Back