Glavni izvozni proizvod Srbije

A na poslanichkoj listi LDPa su svi intelektualci! :rotf:

intelektualci, ili ne - ponašaju se u skupštini Srbije dostojanstveno.

Možda je tebi draže da neko od skupštine pravi cirkus i freak show - možda je tebe tvoja inteligencija, obrazovanje ili pak nesrećno odrastanje (dete pink generacije odraslo na obožavanju mafijaša, folk pevačica, koje je jedva završilo srednju školu, a nije putovalo nigde eventualno do Crne Gore) dovelo do toga da ti je jučerašnje izlaganje Radikala deluje sasvim normalno i da tako u stvari treba da bude.

ali po meni je skupština mesto - gde poslanici treba da predstave svoje predloge, ili pak da opozicija na dostojanstven način kontruktivno uputi kritike , a ne da se bavi onakvim stvarima ko juče.

Za mene je pojam inteligente osobe neko ko, naravno ima računar prikopčan na net...neko ko bi pao s neba na mrežu, a s novim nikom i otvorio deset tema u kojima se možda nalazi i po koja istina, ali ne zato da se istina dokaže već samo da se provocira.
Ta neka zamišljena osoba bi neverovatno pametno težila da provocira... nekog ko bi eventualno mogao da je banuje. To je super-extra-pametan način borbe za svoje ideje.
Nema nikoga ko bi bio inteligentniji od te neverovatno pametne osobe koja bi, pošto je banovana, istu stvar ponovila još jednom. I još jednom i još..... jedno trilion puta.
Ukoliko bi takva super-iteligentna osoba mogla da bude rođena u Srbiji, Srbija bi takvu osobu mogla 'ladno da klonira i da izvozi. Svi bi se otimali za naš super-eksta-pametan izvozni produkt - živog, ekstra-super-pametnog-curber-Srbina.
Sasvim je pouzdano i sigurno da je moja teorija naučno dokaziva, a poznato je da je nauka ono što znaš a !!!!!!!!!!!! ono što ne znaš :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Aj' kad zavrsite s ovom temom i dogovorite se pa kada se predje na akciju, pomoci cu vam da ih sve utovarimo. To ce biti moj mali doprinos posto moram da ostanem u miloj mi Srbijici sa tako malo drustva. Bicemo usamljeni na pochetku, nedostajace nam oni koje smo izvezli, malo cemo i tugovati za njima i prisecati se njihovih dela i nedela, a onda cemo s ono malo para sto smo za njih dobili da zapnemo pa da napravimo suvi kvalitet od nase otachbine. I pisacemo im... dok nas ne zaborave. A brzo ce nas zaboraviti kada se uklope i srode sa svojima u Jevropi. Javite mi kada pocinje utovar. Nema tuge za srpsku privredu. Vazna je ideja.
ps Valja promeniti ambalazu da deluje svetski. To je uvek nedostajalo srpskom proizvodu

Back