Glavna razlika izmedju DS-a i LDP-A

• Začetnik teme Začetnik teme Yan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Хајде да будемо озбиљни. Та прича о ,,војвођанској посебности" вуче траг из периода комунистичког потискивања Срба, када није био довољан рад на терену већ је то требало и правно уобличити. То је учињено чувеним уставом из ' 74, кад је Кардељ све то смислио академик Александар Фира написао. Од тада постоји и онај назив УЖАС(Ужа Србија). Тај исти Фира се недавно опет појавио, у заветрини Чанкових леђа, са некаквим решењима за ,,устав" Војводине.

PATHFINDER:
Хајде да будемо озбиљни. Та прича о ,,војвођанској посебности" вуче траг из периода комунистичког потискивања Срба, када није био довољан рад на терену већ је то требало и правно уобличити. То је учињено чувеним уставом из ' 74, кад је Кардељ све то смислио академик Александар Фира написао. Од тада постоји и онај назив УЖАС(Ужа Србија). Тај исти Фира се недавно опет појавио, у заветрини Чанкових леђа, са некаквим решењима за ,,устав" Војводине.

Apsolutna istina :!:

PATHFINDER:

Браво човече, баш ми је жао што ти је онако феноменална тема закључана... вероватно зато што сви треба да пливамо у септичкој јами медиокритета у којој нико не сме да "одскаче"............

filatelista:
Ne mogu da verujem da u nedostatku argumenata na Kiru idete na nacionalnoj osnovi, da je Mađar.
Koliko ja poznajem predivnih Mađara kao ljudi, ma 70% Srba bi imalo šta od njih da nauče.

Ја те молим да не будеш тако глуп када причаш о Мађарима.... моја породица је имала изванедно пријатељство(кућно) са породицом Балаша у Београду и то са Јаношом Балаша (нажалост, сада је покојни) који је био ватерполиста и син најпознатијег ДИПЛОМАТСКОГ КРОЈАЧА МУШКИХ ОДЕЛА(и пре а и после 2.светског рата) - а таква одела су се некада плаћала у злату. Али тог Јаноша су сви ОБОЖАВАЛИ јер је био потпуно нормалан урбани човек КОЈИ НИКАДА НИЈЕ СМАРАО О ТОМЕ ШТО ЈЕ МАЂАР, мада се је то у његовом говору било веома приметно, али он је био диван човек, за разлику од овог болесника Кире ! Тај Јанош НИЈЕ МРЗЕО СРБЕ, НАПРОТИВ, а овај идиЈот живи у Србији а мрзи Србе !

eremita:
Ја те молим да не будеш тако глуп када причаш о Мађарима.... моја породица је имала изванедно пријатељство(кућно) са породицом Балаша у Београду и то са Јаношом Балаша (нажалост, сада је покојни) који је био ватерполиста и син најпознатијег ДИПЛОМАТСКОГ КРОЈАЧА МУШКИХ ОДЕЛА(и пре а и после 2.светског рата) - а таква одела су се некада плаћала у злату. Али тог Јаноша су сви ОБОЖАВАЛИ јер је био потпуно нормалан урбани човек КОЈИ НИКАДА НИЈЕ СМАРАО О ТОМЕ ШТО ЈЕ МАЂАР, мада се је то у његовом говору било веома приметно, али он је био диван човек, за разлику од овог болесника Кире ! Тај Јанош НИЈЕ МРЗЕО СРБЕ, НАПРОТИВ, а овај идиЈот живи у Србији а мрзи Србе !
I? U čemu je problem? Samo sam rekao da se ne ide na nacionalnoj osnovi. Ako Kira mrzi Srbe, nemojte sintagmom, on je Mađar, jer time prozivaš sve Mađare.

filatelista:
I? U čemu je problem? Samo sam rekao da se ne ide na nacionalnoj osnovi. Ako Kira mrzi Srbe, nemojte sintagmom, on je Mađar, jer time prozivaš sve Mađare.

Problem je u tome sto Kira ne moze da prihvati da zivi u Srbiji, a ono "isfrustrirani Madjar" je sluzilo samo da se jednom forumasu objasni priroda "Vojvodjanina" Kire i njegova "potreba" za osamostaljenjem jer taj navedeni forumas nije mogao da veruje da jedan Srbin moze takve gluposti da pise, tako da je bilo neophodno da se objasni da takav Srbin ne postoji nego da je u pitanju pripadnik nacionalne manjine...

Можемо само да га мрзимо и да му завидимо,
када сте сви помислили да је готов чедо љубави је васкрсао,
мени је драго да ДС има сада због тога мање гласова односно мислим да је ЛДП
оно што је ЈУЛ био СПС-у (само не гледајући супружничке односе?) него зависничке
једни су на црти и видели сте у суботу колико их је, једна мања биоскопска сала,
чедо љубави може да изведе на улицу готово сву омладину града Београда да направи зезање као покрет белих,једино ко је јачи од ЛДП-а је СРС али о томе је и глупо говорити јер ДС или ЛДП изведу 2-3.000 људи док Радикали изведу 20-30.000 и могу реално 100 пута више јер је толико незадовољних демократским променама,
једном речју све је исто само њега нема?
Демони нас крате, Демократе(крате нас за новац,крате за права,крате слободу,крате док их њих не ускрате бар за гласове)ДС 13% ЛДП 7-8% за сада.Срс 32%

Back