Glatko,nezno i sexy

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
389.960
Da hocu da kupim muskarcu aparat za brijanje koji bi preporucili kao najbolji
i

da li se brijete redovno..kako i na koji nacin i cime..
opisite svoj mali ritual
jel mrzite sto morate da se brijete

i

opisite svoj mali ritual

Braun, naravno...

...moram svaki dan, zbog prirode posla...u početku mrzeo, al kad sam shvatio da sam ružan s bradom (misim i ovako sam, al s bradom sam još više), evo i sad dok sam na odmoru brijam se...pređe to u lepu i finu naviku...

i

opisite svoj mali ritual

Ne mogu svi muškarci da se briju aparatima ,ako ima jaču bradu ?
Ja mrzim da se brijem ,imam osjetljivo lice a jaku bradu svaki drugi dan je dovoljno iako bih trebao svaki dan .

230334199.jpg

Imam 1 od philipsovih i ok je..jedno vreme mi bas bilo zadovoljstvo sad bi mozda trebalo zameniti nozice nisam ga koristio skoro..jedina mana sto duze traje od pene i brijaca..a ovo je opet na duze staze skuplje..koristim mach 3 i fino ide

Braun, naravno...

...moram svaki dan, zbog prirode posla...u početku mrzeo, al kad sam shvatio da sam ružan s bradom (misim i ovako sam, al s bradom sam još više), evo i sad dok sam na odmoru brijam se...pređe to u lepu i finu naviku...

Ovo je ispravan stav. Braun! :)

Naravno da to ne znam iz licnog iskustva..:mrgreen:, ali postoji nesto sto me uvek opredeljuje kod kupovine kucnih aparata.

Danas svi prave sve pa tako skoro sve firme imaju i pegle, i ves masine, a neke Bogami i kompjutere i racunarsku opremu.

Ali, uvek se zna sta je njihov osnovni program u kome su najbolji. Za Braun se zna da je najbolji za aparate za brijanje, fenove za kosu, miksere i sl. druge male aparate, ali neprevazidjen proizvod je bas aparat za brijanje. :)

jebbiga...tačno je da brijač bolje obrije...ali cela ta ceremonija mackanja, izbrijavanja, spiranja te gadosti s lica (rekao sam već da ne volim penu )...ali za nekoga ko mora da se brija svaki dan kao ja, mašinica je najpraktičnije rešenje...
...i baš zbog toga što moram svaki dan, ne volim mnogo da gubim vremena oko toga...što pre, to bolje...a mašinica je tu No1...

i

opisite svoj mali ritual

Ne znam šta da preporučim, ja se stružem čim stignem, ako treba i parčetom kose, može i hladnom vodom bez sapunice. Svaki treći dan, kad me ne sablazne na pdf-u Istorija, u protivnom se ne brijem po nedelju dana, iz inata dražinovcima. :D

Mrzim da se brijem, evo me zarastao sam ko vuk :mrgreen:
Mašinica je užas.....imam Philipsovu, katastrofa, čupa, sav pocrvenim, iziritira me....a brada jaka i gusta koža osetljiva.....:hash:
Zato pena i žilet zakon :ok: I još posle neki ljut afteršejv sa mnogo alkohola, ali da dobro miriše, STR8 Racing :ok:

Back