Glasovi iz pakla

Jesi li gledao ovaj snimak do kraja?
kazu da su zivotinje osecale kako se muce pagani u grobovima
i taj neki uzviseni ala .....kako vec se zvao mogao je da cuje
i da pokaze svojim izaslanicima?
Zar samo njima
a zamisli kaze da su terali na ta groblja bolesne zivotinje,a one od straha bivaju izlecene i to kako ,nego dobivajuci proliv i tako su zivotinje vrsile nuzdu na grobove pagana?
Lepo nema sta, tako da verovatno zbog mucenja hriscana u grobovima i cudnih zvukova u njima muslimani skrnave ista na raznim mestima.
A mozda se samo lece od zatvora?

јесам оба клипа погледао ма смешно.
то могу да заплаше оне јадне бошњаке који немају времена да се баве религијом

A zar to nije zabranjeno?
Kako da se kamenu klanjaju?
Kada, ako se ne varam njima to zakon Allahhov zabranjuje?

кажу да је то центар света

mecca-kaaba.jpg

лепо сам те питао шта си хтео са овим?

Postavio tek onako. :lol:

Interesantno veoma.
A sada, gledajuci ovaj snimak i jos neke na tu temu,jasno znam da se sa ovim snimcima manipulise u svim verama.
I jos nesto,da li je dusa matierijalna i li nematerijalna?
Ako jeste kako je ne mozemo opipati ili videti, ako pak nije, kako bilo kakav uzareni materijal moze nauditi dusi?

Nezavisno od ovog klipa.
Kaburske patnje za nevjernike stvarno postoje. I to je stvar koja je oduvijek poznata.
A sto se klipa tice. Jasna stvar da dusa nije materijalna. Ali ti vidis tijelo... Ali ne i dusu...
Ovdje vidis magmu... Ali ne i...
Pozdrav

Sta ima u meki?
Da nije onaj kamen kome se klanjaju.?

Muslimani se ne klanjaju Kaabi, otkud tebi!? Informisi se malo.
Muslimani se samo okrecu ka Kibli jer je Allah swt naredio Abrahamu i Ismailu da naprave Kaabu sa kamenom iz Dzeneta gdje ce se ljudi okretati. Sve je povezano sa energijom...
I nije odabrno slucajno to mjesto... Tu je bio prvi covjek Adem a.s. Muslimani obozavaju samo Jednog i Jedinog Stvoritelja. Ali okrecuci se prema Kibli. Smatra se da je to veza sa nebesima. Muslimani kruze 7 puta oko Kaabe kao sto ima 7 nebesa. Tada se uzdizene na visi duhovni nivo. Niko se sa Kaabe nije vratio isti! (fact! - mozete porazgovarati sa nekim ko je obavio Hadzdz).
Sve je u borbi energije... Kao sto mi muslimani usmjerimo svoju energiju, svoje obozavanje Allaha swt prema Kibli, gdje treba. Tako i illuminati prave gradjevine koje sluze za kanalisanje energije. Najvazniji je koncept energije.
Zasto mislimo da je centar svijeta?
Svi su se uvjerili da kompas ne radi tamo. (nije zbog meteorita)
Tu je tacka ravnoteze.

Uostalom, tema o Kaabi vec postoji pa da ne idemo vise off topic...

http://forum.krstarica.com/threads/398070

Ja sam vrlo širokoumna kada su u pitanju ovakve stvari, ali ovaj snimak zvuči mnogo namešteno. Lično ne verujem u mit raj-pakao, ali ako je to pakao, drago mi je što nije daleko, 14km nije tako strašno, jer loše podnosim putovanja. A niko nije snimio glasove iz Raja? :sad2:

Ja sam vrlo širokoumna kada su u pitanju ovakve stvari, ali ovaj snimak zvuči mnogo namešteno. Lično ne verujem u mit raj-pakao, ali ako je to pakao, drago mi je što nije daleko, 14km nije tako strašno, jer loše podnosim putovanja. A niko nije snimio glasove iz Raja? :sad2:

Ljudi su apokalipticno nastrojeni, samo ovde je predstavljeno ko zna koliko teorija o propasti sveta, apokalipsi, antihristu i cemu sve vec.Vole ljudi takve stvari, mada ne nzam sto...

A jeli ima nekih dokaza da je tamo bio prvi čovek Adam,ili je to nekom sinulo pa je zapisao? Inače Edenski vrt ili takozvani raj i dan danas postoji,ali smo isterani odatle,što znači da ne može da bude na zemlji ni pod kojim slučajem kada još postoji.

Vrlo inteligentno od tebe... Prvo mjesto na zemlji gdje je bio...

A sto se videa tice... Nije Pakao vec Kabur. Pravite razliku izmedju zivota poslije smrti prije Sudnjeg dana i poslije Sudnjeg dana.

Sve je opisano. Koga interesuje naci ce. Ali sumnjam da vas ista interesuje. :cool:

Ljudi su apokalipticno nastrojeni, samo ovde je predstavljeno ko zna koliko teorija o propasti sveta, apokalipsi, antihristu i cemu sve vec.Vole ljudi takve stvari, mada ne nzam sto...

Da, tu si u pravu, na žalost. Da postoji snimak "glasovi iz Raja" verovatno ne bi privukao toliku pažnju kao ovaj. A kad smo već kod pakla, ne treba ići daleko ... Citiram: "Svet je postao grogiran; pojmovi su izgubili značenje, definiciju. Svetom vlada pseudonauka, glupost je postala opšta, tako da se istina i ne prepoznaje. Nameće se imperativ reforme, ideologija, politika, sistema, režima, nauke, filozofije, religije, svega ... Ili, kad u jednoj zemlji, jednom narodu, nema u crkvi ljubavi, u bolnici humanosti, u sudu pravde, onda je to pakao - pakao na zemlji." - Dr Veselin Savić

Cetvrti denzitet?

Vrlo blizu. Ako uzmemo u obzir Isusove reči da će nas uzeti i odvesti tamo gde je On govori da se vraćamo u Edenski vrt gde smo i stvoreni,odnosno čisti duhovni svet,nebo,raj.
Mi jesmo stvoreni od supstance(zemlje) Edenskog vrta,ali to nije materijalna supstanca,već savršena duhovna supstanca,gde je sklad i besmrtnost.

Vrlo blizu. Ako uzmemo u obzir Isusove reči da će nas uzeti i odvesti tamo gde je On govori da se vraćamo u Edenski vrt gde smo i stvoreni,odnosno čisti duhovni svet,nebo,raj.
Mi jesmo stvoreni od supstance(zemlje) Edenskog vrta,ali to nije materijalna supstanca,već savršena duhovna supstanca,gde je sklad i besmrtnost.

Sa petog sam pa se tamo se i vracam. Vidimo se u petom ako iko dogura dotle.

Back