Mecenaa
Iskusan
- Poruka
- 5.181
Ovo je pdf politika lepi.samo pazi da ne izgoris prstice.Svako normalan je protiv Vučića, protiv kriminalaca koji su preuzeli državu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je pdf politika lepi.samo pazi da ne izgoris prstice.Svako normalan je protiv Vučića, protiv kriminalaca koji su preuzeli državu.
mario80 nije marlon, ni bilo ko drugi prisutni na temi...marlon cak zadnjih dana i nije na forumuDa li to što nismo aktuelni na ovom podformu znači i da ne glasamo?
Čika Marlone?
Neka Vip zona lepa?Ovo je pdf politika lepi.samo pazi da ne izgoris prstice.
Lepo od tebe što nisi rekla da ni ja nisam bot, Ninočka..mario80 nije marlon, ni bilo ko drugi prisutni na temi...marlon cak zadnjih dana i nije na forumu
btw..glasala sam

Ma proganja me na drugom pdf i lepi etikete.Neka Vip zona lepa?
Slao ti je Sirana?Ma proganja me na drugom pdf i lepi etikete.
Cisto da mu objasnim gde moze da piskara o politici

Ma Klasika.za njih su svi koji nisu kao oni sendvicari.Slao ti je Sirana?![]()
NinaJa čekam da se @Nina oglasi na moj vapaj.
Ceniš da hoće?

Ima, naravno.Nina
Hmm da ona ima interne podatke o ulogovanim korisnicima.
Ima, naravno.
I zna me, jako dobro.
Jer sam bio i moderator.
Čudno je da pravda marlona, a ne mene?
neces biti prvi mod koji dobio sendvic i etiketu cak su i gazdu admina jednog etiketirali
Nisam, naravno.neces biti prvi mod koji dobio sendvic i etiketu cak su i gazdu admina jednog etiketirali
To ti samo po sebi govori sa kakvim osobama imas posao.
Opusteno

Eto.Na svim anketama krste uvek dominira antiVučić opcija od 2012.
A on dobije svake izbore,zanimljivo.....samo što krsta nije realna slika.Na svim anketama krste uvek dominira antiVučić opcija od 2012.
Nebitno je - razumem.
Podržavaš li politiku predsednika ili si protiv?
To je samo izraz?
Tas na vagi koji je protiv.
Ok?
Kako god?To je samo izraz, ali onaj kojim si se sam deklarisao i koji će ti (bar) prepoloviti broj glasova na anketi.
Ćaci forice, direkt sa akademije mladih lidera.
Da li to što nismo aktuelni na ovom podformu znači i da ne glasamo?
Čika Marlone?

Nemoj tako.Марлон је тражио пре недељу дана од таба да га банује.
Разлог је тотална деградација крстарице...![]()

Mene interesuje samo kraj?
Za koga bi glasao, da se glasa sada?
A SNS, ili za neku drugu opciju?
Koja god bila?
...срккDolaze pismeni i visokoobrazovani snobovi, jer je forum pogodna platforma tza takveNa krstu slabo dolaze penzioneri i oni što su na državnim (sns) jaslama.

Dobro je da se Vučićevi botovi i njihov Gazda nisu zgadili narodu.Mozes da ih nazoves i deca cveca cim ne mrziš nikog pa ni vlast odmah si vucicev bot.
Vidim vec te nahranili sendvicima.
Klasika.posle se čude sto se zgadili narodu