Glasanje

Vučić ili Blokaderi?

• Vučić

glasova: 6 18,8%
  • Blokaderi

glasova: 26 81,3%

• Ukupno glasova
    32
  • Ova anketa će se završiti: .
па ваљда има неког и ко не види избор између вучића и блокадера?
ко је нама наметнуо на сваким изборима или си за или против. сваки избори референдумски
никако да изађемо из тог зачараног круга демократије
Mnogo slova za jedno "Vučić"

al se narod nikad o tome nije slobodno izjasnio

Народ је отет од сопствене сврхе истргнут из сопственог бића - обезбожен, деонтологизован, деконструисан

Народ је у психози, народ је замађијан и слуђен

Poslednja izmena:
Bitno je da budem svestan moci svog glasa i da se ne zanosim. Necu nikome da naturam svoju opciju. Neka drustvo bude onakvo kako vecina zeli, a ja cu biti onakav kakav ja zelim da budem....

Не можеш знати шта желиш, док се не ослободи друштво и држава од вештаца , медијских магова и не отвори слободна дебата бар 2 године за и против: Република или Монархија.

Не знаш ти ништа о облику владавине и њиховим инст.варијамтама, осим ако ниси читао политиколошке књиге и историју Пол.филозофије.

Не можеш знати шта желиш, док се не ослободи друштво и држава од вештаца , медијских магова и не отвори слободна дебата бар 2 године за и против: Република или Монархија.

Не знаш ти ништа о облику владавине и њиховим инст.варијамтама, осим ако ниси читао политиколошке књиге и историју Пол.филозофије.
Pomesale su ti se teme u glavi....Znam kakvo je nase drustvo od postanka savremene nam drzave...Partijsko je, tacka.

Dobar dan želim.
Ja nisam neko ko piše ovde, što je znači da sam apolitičan?
Tako kažu neke čike -"Sve u životu je politika"?
Inspirisan temom:
https://forum.krstarica.com/threads/zene-vise-vole-blokadere-astonished-face.1040388/
Interesuje me, kao i sve Vas- nadam se:
Da se izbori održe danas, pa i ovde, kao ,
reper, za koga bi glasali?
Anketa će trajati sedam dana.
Možete i komentarisati, diskutovali i propagirati Vaš stav, ali uviđjano? Mhm?
Nikada nisam postavljao teme sa anketom, pa molim moderaciju, ako postoji greška u anketi da je ispravi. Unapred hvala.
Izbor:
Vučić
Blokaderi
Trebala je JAVNA anketa jer ima dosta klon nickova
Demokratama ne promiče kad da stave javnu anketu kad da ne stave
Rezervni nickovi ovo ono

Slične teme

Back