Glasanje SAMO ZA ZENE

Da li obicno priznajete kad niste u pravu?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
И ти сад заиста очекујеш да ће нека написати "не, ја сам јако сујетна и мој его мора остати нетакнут", па наравно да ће све рећи како су дивне, и фер и коректне.. Мсм..

И ти сад заиста очекујеш да ће нека написати "не, ја сам јако сујетна и мој его мора остати нетакнут", па наравно да ће све рећи како су дивне, и фер и коректне.. Мсм..

Ne znam, mozda si u pravu, vreme ce pokazati :think:
Za sada se uzdrzavam od daljih komentara.

Da li obicno priznajete kad niste u pravu? Evo na temu nek pise ko hoce, bitan mi je samo procenat glasova za zene.

Da. Nemam problem sa tim. Da kažem izvini ili oprosti. To kažem, kada zaista tako i mislim; da sam pogrešila ili nešto zglajzala. Što bih imala problem sa tim? Ljudski je grešiti. Ne isterujem mak na konac, kada nemam argumente i/ili kada nisam u pravu, priznam pogrešku i to je to.

:hvala:

Трудим се да не изговорим "нисам била у праву", нити остале терам да то изговоре.

Може то и другачије :mrgreen:

nemam sitan vez koji omogucava izbegavanje takvih momenata, kad ujebem to kopa oci a usput mogu da se dovedem u takvu situaciju da mora neko da me vadi iz nje.
posto mi se obicno i podvuce i nacrta sta ce da se desi ako produzim pa se to i desi, samo bi mi jos falilo i da teram inat.
pricala sam vam kad sam upala tako u jarak, nakon sto mi je momak lepo rekao da ne idem da pijem sama sa drugarima i da je za mene bolje da me neko isprati a ja izletela iz kuce i ponosno tresnula vratima jer nece on mene da kontrolise.
samo da sam zinula sa dna one rupcage u kojoj su na pravdi boga pre mene boravile svinje, po kisi i sa par casa dzeka u sebi tu bih i ostala, nego me isti kontrolisuci momak izneo iz nje, oprao mi odecu, nahranio me i tek onda me vratio kuci. ponos i sujeta su u tom momentu ostali u svinjskom shitu, nisam smela ni da cvilim a doslo mi od muke, a ne da mu kazem da nije bio u pravu :lol:

za neke velike svadje i teske reci ,pogotovu kada se predhodno osecam napadnuta se ne izvinjavam
htela bih ,ali mi ponos ne da
ali stalno se sa nekim nesto kladim i ubedjujem da sam u pravu i to posle proveravam
kad god nisam,obavezno kazem,ej,nisam bila u pravu za ono

Objasnjavam se, svadjam i izvinjavam ljudima do cijeg mi je misljenja stalo. Neretko se izvinim i ako ljude uopste ne znam, ali umem da budem i svesno tvrdoglava samo zato sto se neko predhodno ponasao bezobrazno (ili ja mislim da nema potrebe da mu se izvinim, ma koliko on/a bio/la u pravu). Ne mogu da kliknem ni "da" ni "ne".

Dok sam bila jako mlada, oci sam vadila kad sam mislila da sam u pravu (a uvek sam to mislila :kez: )
Medjutim, vremenom sam kao ponekad precutno stavljala do znanja da sam mozda pogresila.
A onda je usledilo kad - kad (retko) - "au, pogresila sam".
E onda je cerka usla u pubertet i treba joj dati primer ponasanja u svemu, pa smo sada svi fini kod kuce i kulturno se izvinjavamo jedni drugi i priznajemo gresku...skoro uvek (teska srca)...

Nemam problem s tim (kod nas u kuci vazi nenapisano pravilo redovnog upotrebljavanja reci molim, izvoli, hvala, izvini), posebno kad je sagovornik razuman. Frka je kad je isti pun laznog ponosa, superiornosti i tvrdoglavosti. Tesko se mogu dogovoriti sa nekim ko tera iskljucivo po svom í sve zna, jer me mrzi vise bakchati se s njim, a i necu da cutim.

Ponositi, oholi, drski, naduti... ljudi prava su "nesreca" za medjuljudske odnose.

Poslednja izmena:
Da li obicno priznajete kad niste u pravu? Evo na temu nek pise ko hoce, bitan mi je samo procenat glasova za zene.

uvek...ali uvek...

- - - - - - - - - -

Dok sam bila jako mlada, oci sam vadila kad sam mislila da sam u pravu (a uvek sam to mislila :kez: )
Medjutim, vremenom sam kao ponekad precutno stavljala do znanja da sam mozda pogresila.
A onda je usledilo kad - kad (retko) - "au, pogresila sam".
E onda je cerka usla u pubertet i treba joj dati primer ponasanja u svemu, pa smo sada svi fini kod kuce i kulturno se izvinjavamo jedni drugi i priznajemo gresku...skoro uvek (teska srca)...

nema ono "će gi turam"...i tako te stvari...? :eek:
pa ništa prijo, ondak da povem računa kako se izražavam stobom...

uvek...ali uvek...

- - - - - - - - - -

nema ono "će gi turam"...i tako te stvari...? :eek:
pa ništa prijo, ondak da povem računa kako se izražavam stobom...

Samo prirodno prijatelju...samnom da se izazvas kao kod svoje kuce! Opusteno :)
Ovo je bilo vezano za temu i konkretno za priznavanje i ne priznavanje gresaka...zbog omladine u kuci, da nauci da ne moze da se duva ja pa ja :)

Nemam problem s tim (kod nas u kuci vazi nenapisano pravilo redovnog upotrebljavanja reci molim, izvoli, hvala, izvini), posebno kad je sagovornik razuman. Frka je kad je isti pun laznog ponosa, superiornosti i tvrdoglavosti. Tesko se mogu dogovoriti sa nekim ko tera iskljucivo po svom í sve zna, jer me mrzi vise bakchati se s njim, a i necu da cutim.

Ponositi, oholi, drski, naduti... ljudi prava su "nesreca" za medjuljudske odnose.

a šta ako sve to nije lažno?
šta ako teram sve po svom jer sam gotovo uvek u pravu?

Back