S€STRA
Primećen član
- Poruka
- 678
Da li obicno priznajete kad niste u pravu? Evo na temu nek pise ko hoce, bitan mi je samo procenat glasova za zene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AKO nisam,naravno da hocu. Niko nije popio svu pamet univerzuma,dogadjaju se i greskeDa li obicno priznajete kad niste u pravu? Evo na temu nek pise ko hoce, bitan mi je samo procenat glasova za zene.
evo ga opet...ne moze bez pljuvanja zenskog roda
- - - - - - - - - -
i sto samo zene?![]()
Zato sto ima ista tema samo za muskarce![]()
И ти сад заиста очекујеш да ће нека написати "не, ја сам јако сујетна и мој его мора остати нетакнут", па наравно да ће све рећи како су дивне, и фер и коректне.. Мсм..
Da li obicno priznajete kad niste u pravu? Evo na temu nek pise ko hoce, bitan mi je samo procenat glasova za zene.
Priznajem sve osim da sam bila u "steti"...to ni mrtva..ne bih priznala.![]()
Dok sam bila jako mlada, oci sam vadila kad sam mislila da sam u pravu (a uvek sam to mislila)
Medjutim, vremenom sam kao ponekad precutno stavljala do znanja da sam mozda pogresila.
A onda je usledilo kad - kad (retko) - "au, pogresila sam".
E onda je cerka usla u pubertet i treba joj dati primer ponasanja u svemu, pa smo sada svi fini kod kuce i kulturno se izvinjavamo jedni drugi i priznajemo gresku...skoro uvek (teska srca)...
uvek...ali uvek...
- - - - - - - - - -
nema ono "će gi turam"...i tako te stvari...?
pa ništa prijo, ondak da povem računa kako se izražavam stobom...
Nemam problem s tim (kod nas u kuci vazi nenapisano pravilo redovnog upotrebljavanja reci molim, izvoli, hvala, izvini), posebno kad je sagovornik razuman. Frka je kad je isti pun laznog ponosa, superiornosti i tvrdoglavosti. Tesko se mogu dogovoriti sa nekim ko tera iskljucivo po svom í sve zna, jer me mrzi vise bakchati se s njim, a i necu da cutim.
Ponositi, oholi, drski, naduti... ljudi prava su "nesreca" za medjuljudske odnose.