Гласање на тему - Поглед у даљину -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
12.703
Далеко је био почетак ове теме, али се, ето, стигло и до гласања...
има 13 фотографија што значи да се са 10 поена гласа тако што се фотографијама додељује најмање један а највише пет поена.
Гласови који у збиру немају 10 се не рачунају

Ево и материјала за гласање

1
DMUvx24.jpg


2
QDswyqw.png


3
qKMcG3I.jpg


4
rn2dXhY.jpg


5
oVaz6R6.jpg


6
TSDAmcO.jpg


7
y8fTror.jpg


8
wrXsyNz.jpg


9
yHSIpqD.jpg


10
75J1IPe.jpg


11
kh5as1v.jpg


12
FPjftFf.jpg


13
186sajt.jpg





Гласање траје до вечери недеље 25. августа.
Хвала и срећно!
 
Прегледајући све слике, стичем утисак да на већини недостаје неки конкретан субјекат који треба да привуче пажњу посматрача. Такође, на већини би композиција и обрада могле да буду и мало боље.

Ф 4 - 4 п.
Моћан призор, постоји конкретан субјекат, свиђа ми се зидић који кривуда. Изгледа као да је у композицији коришћено правило златног пресека, мислим да би било лепше да је коришћено правило трећина, и да очи дивље мачке, гепарда претпостављам, стоје на горњој десној трећини, а да се види мало више од зидића и фењера. Чини се додуше да хоризонт није водораван, или да је фењер мало накривљен. Штета што се види и плава жица у позадини, али очигледно није се могла избећи.

Ф 12 - 3 п.
Свиђа ми се овај "поглед кроз кључаоницу". Слика града је лепо урамљена у средишњем овалном делу.

Ф 11 - 2 п.
Овде ми се свиђа обрада слике да личи на стару фотографију са 35 мм филма. (А можда и јесте скенирана.) Мислим да је железнички мост сувишан, било би лепше да се види само Газела.

Ф 13 - 1 п.
На овој фотографији ми се свиђају поглед на небо и море који се спајају, као и нијансе плаве, мада стичем утисак да се могао пронаћи и неки бољи угао. Такође, хоризонт није водораван.

Имао бих предлог да убудуће свако мора да образложи своје гласове, то једино има смисла, зашто се некоме свиђа нека фотографија и због чега мисли да је добра.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top