RedOne
Ističe se
- Poruka
- 2.091
Sve OK. Meni osobno ne smeta ni da se vidi, svejedno mi je zapravo, ali možda zbog poštivanja nekih regula, u smislu 18+, tema ne bi trebala biti vidljiva svima. Najviše iz tog nekog razloga. Klinci baš ne bi trebali imati sve dostupno, iako naravno, tko to zapravo može regulirati kad im je sve na dohvat ruke. No, opet, ako se može urediti, zašto ne.Upravo zbog toga je Paula i postavila anketu, softverski moze da se resi ali bi jos jedan klik bio potreban da se dodje do teme od osnovne stranice (ili ne, ko ima pracene teme). Cisto da vidimo misljenje forumasa, koje je ocigledno u vecini za.
Spam i vredjanja ce ubuduce biti strozije regulisane, bas da bi se ocuvala forma teme.Bar kafana i spam tema imamo dovoljno.....
S druge strane, korisnici koje ta tema ne zanima, iritira ih, pobuđuje u njima neke negativne osjećaje, ne bi uopće trebali otvarati, a kamoli komentirati fotke.
Na tom forumu na kojem ja sudjelujem, povremeno, nekad više, nekad manje, ovisno o raspoloženju.

Uglavnom, postoji Muški kutak, i Ženski kutak. Na oba se postavljaju fotke. Nema svađa, prepiranja, vrijeđanja. Dođeš, pogledaš, prokomentiraš, odeš.