glasaju li zene za zene ?

Међу женама, нема ни 2% квалитетних вођа, а за бављење политиком каквом се долази на власт, потребне су карактеристике вође. Оних 2% квалитетних које би могле да буду вође довољно су мудре да не спрцкавају свој женски живот у прљаве политичке работе и зато се не бакћу тиме. Зато су такви резултати и зато је боље да се квота жена у власти ни не повећава. И као гласачи, жене праве лошије изборе него мушкарци.

Poslednja izmena:
zena ima 51 % ali su podzastupljene u vlasti . e to je uspjeh postici , pa gdje je zenska solidarnost da ako vas ima 51 % ste sretne ako imate 33 % u skupstini sto je isto cisti sf .

Pre će muško da glasa za ženu.
Na poslednjim izborima sam glasoa za Sandu a kad sam sa ženskama pričao ( nagovarao) da glasaju za nju..mnogo veći otpor nego kod muških i oseti se da nema veze sa politikom nego "ono nešto ženski" .

Žene glasaju za žene samo ako se to predstavi kao "žensko pitanje" pa onda iz inata a iz drugih razloga - slabo.

Међу женама, нема ни 2% квалитетних вођа, а за бављење политиком каквом се долази на власт, потребне су карактеристике вође. Оних 2% квалитетних које би могле да буду вође довољно су мудре да не спрцкавају свој женски живот у прљаве политичке работе и зато се не бакћу тиме. Зато су такви резултати и зато је боље да се квота жена у власти ни не повећава. И као гласачи, жене праве лошије изборе него мушкарци.

:dash:

- - - - - - - - - -

žene mrze druge žene

ja cim vidim neku komsinicu prospem vudu da se oklizne :vudu::lol:

- - - - - - - - - -

a bi li glasale za muskarca koji se operira u zenu ? trik pitanje !!!

ako je pre toga bila zena koje se pretvorila u musko koje ce da se pretvori u zensko :lol:

evo dobar dizajn za musku zenu :

lidija-vukicevic.jpg

Back