Glas za Tadića = glas za Koštunicu

Gold Fish

Zainteresovan član
Poruka
366
Svi vi loši đaci koji teško učite lekcije i spremate se da ponovo glasate za BoTu! Da li ste već zaboravili kako je politički puding Boris Tadić prošle godine besramno utovario sve vaše glasove u DSS džak i pristao na sve protiv čega ste glasali - učinio je Koštunicu premijerom, Jočića ministrom policije, Ilića kapitalcem, Bulatovića načelnikom DB..? Da li ste zaboravili kako je na sva usta pričao o potpisivanju SSP do 3. februara ove godine,pa je posle u zemlju propao? Čak ni sada nije imao hrabrosti da obori vladu nego je Koštunica to morao da učini..

Varate se ako mislite da vas ovaj čovek i njegovi saradnici opet neće izdati i napraviti magarcima pod izgovorom nekog "višeg državnog interesa" (npr. dolaska radikala na vlast). Nastavak agonije,nazadovanje,gubljenje vremena i živaca - da li ćete za to glasati? Prevario je svoje glasače svaki put do sada,prevariće opet.
Jedino glas za LDP je sigurno glas protiv Koštunice!

Ljudi bez zezanja ja znam jedno 25 ljudi koji su glasali za Tadica na predsednickim izborima, a sada im nepada na pamet, a medju njima sam i ja !
Zato sto covek lupeta i EU i Kosovo, a sada smo videli posle proglasenja da nema nista od toga !
Covek koji toliko trabunja o EU ,a nezna nista o Lisabonskom sporazumu, onda on nezna nista o EU !

Glasajte za ciganina Jovanovica pa sa njim......pravac Indija.
Glasajte za DS pa sa njima pravac u "Evropu".
Idite bre svi u fizdu materinu da imamo mi (ca.4 miliona) gde da se vratimo a vi uzivajte u demokratijama i ostalim sranjima u kojima mi vec zivimo godinama.Marsh iz Srbije, BANDO CRVENA!!!

Svi vi loši đaci koji teško učite lekcije i spremate se da ponovo glasate za BoTu! Da li ste već zaboravili kako je politički puding Boris Tadić prošle godine besramno utovario sve vaše glasove u DSS džak i pristao na sve protiv čega ste glasali - učinio je Koštunicu premijerom, Jočića ministrom policije, Ilića kapitalcem, Bulatovića načelnikom DB..? Da li ste zaboravili kako je na sva usta pričao o potpisivanju SSP do 3. februara ove godine,pa je posle u zemlju propao? Čak ni sada nije imao hrabrosti da obori vladu nego je Koštunica to morao da učini..

Varate se ako mislite da vas ovaj čovek i njegovi saradnici opet neće izdati i napraviti magarcima pod izgovorom nekog "višeg državnog interesa" (npr. dolaska radikala na vlast). Nastavak agonije,nazadovanje,gubljenje vremena i živaca - da li ćete za to glasati? Prevario je svoje glasače svaki put do sada,prevariće opet.
Jedino glas za LDP je sigurno glas protiv Koštunice!

slažem se, al *** nema od toga nista, i ti to znas. nas narod je takav i ako ti se ne svidja da zivis ovde pali preko evo sad su madjari predložili da nam ukinu vize ako to prodje pali i ne okreći se sine, i nevraćaj se vise nikad.
iskoristi pametno(tj kako ti zelis) ostatak svog zivota. mnogo ih je otislo otićiće ih jos vise.

oootišo je...
svak ko valja
neki vani
a neki ka nebu
ostala je samoooo
fukara i raja
i mi s njima
na bijelome lebu.
Rambo Amadeus RASMC

Back