glas u snu

prihajalec

Obećava
Banovan
Poruka
95
jednom dok sam spava o cuo sam u snu " iznajmi pizzariu " ja sam pitao i sta ce mi to . hlas je rekao " preuredi ju " slijedecu noc sam sanjao jednog arhitekta kojega znam i to bi bilo logicno ali sam onda rekao da ja neznam nista o ugostiteljstvu i koga da zaposlim . tada sam vidio jedanog kuhara . pregledao sam malo po sjecanju i znam da toga neznam ali da " mozda " slici na jednog kojeg znam . problem je u tome sto je ta pizzeria u velikim dugovima a taj picmajstor je mlda i neiskusna osoba . koji bi bio vas savjet u vezi tog glasa i tako jasnih slika osoba ?

Sve zavisi na koliko nivoa funkcijonises u budnom stanju(postoji sans da ti cujes glas i kada si budan a da imas utisak da si ti to pomislio)glas u snu moze da sugerise na neko secanje,uspomenu ili tajnu!
Glas je samo manifestacija koju ti prepoznajes kao glas a ne kao radnju koju taj glas postize(ako u snu glas kaze npr. ''znam da si me prevrio" tvoj mozak obradi tu informaciju na vise nivoa)
Kada sam spomenu nivoe to je tvoj dozivljaj te osobe,izgled prostorije,kakav je seks bio,sve sumnje i nedoumice..... u svakom slucaju nesto znaci ali to da si sanjao piceriju uopste nemora da znaci da je to ustvari ono sto se odvijalo u tvojoj glavi za vreme sna jel ti si zapamtio samo kraj ono sto si mogao...
Ono sto hocu da kazem je da je glas samo nesto sto te je odvratilo od onoga sto si sanjao(stvarnog sna).
I zapamti da zlo nikada nespava za razliku od nas ljudskih bica.

jednom dok sam spava o cuo sam u snu " iznajmi pizzariu " ja sam pitao i sta ce mi to . hlas je rekao " preuredi ju " slijedecu noc sam sanjao jednog arhitekta kojega znam i to bi bilo logicno ali sam onda rekao da ja neznam nista o ugostiteljstvu i koga da zaposlim . tada sam vidio jedanog kuhara . pregledao sam malo po sjecanju i znam da toga neznam ali da " mozda " slici na jednog kojeg znam . problem je u tome sto je ta pizzeria u velikim dugovima a taj picmajstor je mlda i neiskusna osoba . koji bi bio vas savjet u vezi tog glasa i tako jasnih slika osoba ?

nabavi sebi "hvatac snova" i zakaci nad krevetom, ako vec ne umes sam da se izboris sa tim.
bilo cija sugestija sa strane je bzv.
sve to mora da odradi tvoj mozak.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dreamcatcher

leci ces mnogo opusteniji da spavas a tvoj mozak ce ti izjutra prineti informaciju ISKLJUCIVO tebi bitnih, za tebe dobrih snova, koji ce ti biti putokaz.

opasno je praviti bajku od takvih materijala, sto god da je coveku novo i nejasno, normalno da je "sa drugog sveta".
daj sebi vremena da shvatis sta je to, naprasna nagadjanja coveka odvedu cesce dalje od resenja jer reagujes rezonom koji cesto mozes o civiluk a propos takvih tema

Back