kojekude2022
Domaćin
- Poruka
- 3.694
Не би умрЕо.Ne moze to savko.Neko ko ima brz metabolizam bi umro vise puta za to vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не би умрЕо.Ne moze to savko.Neko ko ima brz metabolizam bi umro vise puta za to vreme.
Трајање од 42 дана није повезано са религијом.Znam to. Mene kopka kako izdrži.
НапротивKonkretno kod posta, slušajući duhovnike i primerima koje si navela, ističe se i podvlači da svako samovoljno podvižništvo ( kako oni to nazivaju ), nije ni njima preporučljivo bez blagoslova. No to je već neka druga priča, daleko od same teme.
Što se tiče lečenja... mislim da se sa tim ne treba igrati, a sklona sam verovati da to i nije baš u potpunosti u našim rukama šta god izabrali od načina lečenja...
Lično, onoliko koliko sam razumela svrhu samog posta i kako ga doživljavam, ne bih nikome preporučila da posti samo iz zdravstvenih razloga. Post je puno više od načina ishrane...
Тај контекст се не може лако разумети ако се узме и твоја претходна реченица у том посту. Због тога је мој коментар био какав је биоAkcenat je na "samo". Razumeo ili ne razumeo![]()
.Тај контекст се не може лако разумети ако се узме и твоја претходна реченица у том посту. Због тога је мој коментар био какав је био.

Čitam i gledam ovih dana kako Vesna da Vinča ne jede čitavih 40 dana. Meni to djeluje nemoguće.
Jeste li pratili to i vjerujete li joj? Postoji li ovde iko ko je to pokušao bar na kraće?
Radim kao rudar, apetit mi ni malo ne fali.Иди у малине или на бауштеле....проћи ће ћете те блудне помисли....
za opuštanje mišića pred spavanje jedno pivoRadim kao rudar, apetit mi ni malo ne fali.
da brate al ne istovaraju šlepere ko u MAXI-juA kolko u manastiru poste na vodi
Šta je netačno?Потпуно нетачно.
Једино се слажем да није за играње, за дуже гладовање треба се едуковати и добро припремити.
Pa ne može to da se radi bez konsultacije sa doktorom. Prvo nalazi pa onda gladovanjeTako jedan youtuber, influencer iz Rusije gladovao I mislio da mu nista ne fali onda je samo preminuo. Hteo je da napravi neki izazov za pratioce, za sebe i eto.
Ovo je retardiranost na kub, dok doses pretvara secer I ostala sranja za pravljenje energija, svaki sat u proseku gubis oko 30gr I to da mirujes.
Nemam lično iskustvo ali ću preneti iskustvo moje, na žalost pokojne drugarice.Ali baš ništa da nisi jeo? Toliko me zainteresovala za ovo da bih probala, samo me zanima još nečije iskustvo.
Za nekog ipak moze nazalost.Pa ne može to da se radi bez konsultacije sa doktorom. Prvo nalazi pa onda gladovanje
Чекај, полако.Ali baš ništa da nisi jeo? Toliko me zainteresovala za ovo da bih probala, samo me zanima još nečije iskustvo.
Ja uopšte trenutno ne želim da omršavim. Biće da mi je malo dosadno pa tražim izazoveJa sam i ti probala,jer mi je zvucalo interesantno...ali nije mi to bilo u skladu sa mojim organizmom nekako.Bila sam gladna kad ne treba jesti,a sita kad teba.
Mislim da nema opsteg modela,osim u kaloricnoj vrijednosti.Cim jedes kalorijski vise,a ne trosis,udebljaces se...i obratno.