Gladovanje

Pope, što taj prozor malo ne proširiš, na 8 sati?
Mislim, jel ti nije ovo prestrogo?
nije brt tako sam naviko..
pa na poslu sam do pola 4..dok se dovučem do kuće, presvučem itd bude pola 5.. pola 5, 5 tad ručam.. i miran sam do uveče tj do 10..večeram
a i između ako mi se nešto jede pojedem..
izbacio sam doručak zato što ja volim da večeram a doručak brt šta da jedem?? bureke, peciva i ostalo smeće, bacam pare svaki dan i jedem nezdravo..za večeru obično srolam neku tortiljicu, napunim je jajima i sirom ili neki kačkavalj plus pileća prsa itd..
edit.. slatko ne jedem osim kad bude neki kolač kući, palačinka itd..il torta na nekoj proslavi šta ja znam.. al ne jedem u smislu da kupim čokoladu, keks itd.. izbacio sam..i sokove naravno. pijem zero kolu jbga isto gvno samo je bez šećera
jbe me pivo..jedno pivo 200 kal, popijem 4, 5 to je skoro 1000 kal samo od piva.. ok nije svaki dan al je često.. zato sam i dalje na 100 kila .. kad ne bi pio pivo imao bi 80 ko maneken bi bio

nije brt tako sam naviko..
pa na poslu sam do pola 4..dok se dovučem do kuće, presvučem itd bude pola 5.. pola 5, 5 tad ručam.. i miran sam do uveče tj do 10..večeram
a i između ako mi se nešto jede pojedem..
izbacio sam doručak zato što ja volim da večeram a doručak brt šta da jedem?? bureke, peciva i ostalo smeće, bacam pare svaki dan i jedem nezdravo..za večeru obično srolam neku tortiljicu, napunim je jajima i sirom ili neki kačkavalj plus pileća prsa itd..
edit.. slatko ne jedem osim kad bude neki kolač kući, palačinka itd..il torta na nekoj proslavi šta ja znam.. al ne jedem u smislu da kupim čokoladu, keks itd.. izbacio sam..i sokove naravno. pijem zero kolu jbga isto gvno samo je bez šećera
jbe me pivo..jedno pivo 200 kal, popijem 4, 5 to je skoro 1000 kal samo od piva.. ok nije svaki dan al je često.. zato sam i dalje na 100 kila .. kad ne bi pio pivo imao bi 80 ko maneken bi bio
Ja dok sam pio pivo imao sam 75-78 kilograma.Dugo ga vec ne pijem i dogurao sam do 105 kilograma.Veruj mi nije do piva,vec ciji sta organizam prihvata.Ja nisam bio bez minimum 5 piva dnevno,retkost je bilo da popijem recimo samo 3 u toku dana.

cuj zene krive, to ti je kao kad krivis novorodjencad za svoje probleme. vecina zena su mentalno bebe
1724745724407.png

Pijem magnezijum kada pocnem da imam grceve.Imam bocicu u spreju nije bas ukusno,ali je mnogo bolje nego u tabletama.Duze vreme se grcevi ne pojavljuju.
Već smo pričali na ovu temu.
Da li si siguran da je sprej za oralnu upotrebu?

• Način upotrebe
    Nanošenjem Magnezijum hlorid spreja na kožu, posebno na mesta gde je koža tanja. Isprskati zglobove i bolna mesta, koristiti ispod pazuha, iza kolena, na unutrašnji deo lakta i sl.

Nije svako gladovanje isto. Ako neko gladuje danima, to nikako nije dobro. Ako neko "odloži" obrok 2-3 sata, pa u tom periodu bude gladan, to nije toliko štetno, čak može da bude korisno. U čemu je fora, posle svakog obroka se luči insulin i ako neko stalno jede (često nešto trpa u svom organizam), onda je insulin konstantno prisutan. Posle određenog vremena se javlja tolerancija na njega i ono što se popularno zove "insulinska rezistencija". Posledica toga je da insulin polako prestane da ima efekat i raste šećer. Zato ko ima takvo stanje, treba da prestane između obroka da jede bilo šta, a onda i malo odloži sledeći obrok pa da 2-3 sata bude gladan. Na taj način će imati duže periode bez insulina i to će pomoći organizmu da bolje reaguje na njega kad se pojavi. Osim toga, odlično će srediti liniju. Tako da periodi gladovanja između obroka mogu da budu veoma korisna stvar, a ovo što se priča o gladovanju danima je sprdnja i veoma štetno.
Potpisujem ovo i da dopunim, pauza od 16h između obroka od čega je 8h sna nije ništa, večeraš u 18h i onda doručkuješ u 10h, nema tu nikakvog odricanja. Ako za to niste sposobni onda stavite prst na čelo.

Ja praktikujem intermittant fasting, krenem sa 16h, povećam na 18h posle dve-tri nedelje a onda na 20h, nije problem ali je bitno jesti dobru hranu, a ne testa, čipseve i kokakole koje naglo dižu insulin.

Najbolji osećaj sam imao kad sam odradio 40-8-40 sesiju, jeo u nedelju u 20h, onda nisam jeo do utorka u 12h, jeo lagano tokom osam sati, opet stao u utorak u 20h i jeo tek u četvrtak u 12h.

Nisam pristalica postova dužih od 72h, gledao sam dosta klipova u kojima ljudi teraju po nedelju i više bez hrane i problemi uvek krenu četvrtog dana - glavobolje, malaksalost, poremećaj sna... Jasan signal.

Ja samo da skrenem pažnju svima, ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema samo krenite da gladujete. Telo će samo da se regeneriše.
'оће сигурно.:rotf:

после 70 дана уз мало б (пива) одеш у царство небеско.
пре тога обезбеди ко ће да кува жито.:lol:

даклем.....

'оће сигурно.:rotf:

после 70 дана уз мало б (пива) одеш у царство небеско.
пре тога обезбеди ко ће да кува жито.:lol:

даклем.....
Mislio sam umereno, ako imaš dosta zaliha sala možeš oušteno minimum 5 dana gladovanja XD

ma morao sam da veceram nesto. ne bih sigurno zaspao. za pocetak cemo da budemo na ispod 1500 kalorija dnevno 10 dana i onda prelazimo na 5 dana gladovanja
Samo laganeze, ništa na silu

Back