Glad

Gladna sam emotivno radosti, smeha, druzenja, veselja
Oko mene samo neka tuga
Gladna sam da odem negde i da uzivam u tisini i mirisu trave
Da slusam vodu i gledam u borove....

pusta hrana stvarno budi neke najprimitivnije porive u nama
i uvek će neko komentarisati
te alava, te proždrljiva, te misli li ona na decu u eritreji, te krmača, te vidi je kako koluta, te kako prebira, te ala grabi nogicu, te šta se pošta itd
a i gladan sitome ne veruje ili kako već
ljudi su uvek gladni nečeg
a što su gladniji i željniji, to su nervozniji frustriraniji zavidniji isl prema onima sitima

pa jeste cesto sam gladna neceg cak ne znam tacno cega neke euforije nije me do sad ni crkva izlechila imam problem sa optimalnom vrednoscu i stajanjem na tome, mada mogu u nekim uslovima

razmisljala sam o ovim zenama radnicama i hrani

evo sad me to drma, to je mozda nehriscanski, trazim trazim ali nema, nesto trazim i nema

i vrtim teme i drma me iza i mogu da dobijem da me spusti neko ali necu to necu

mogu da se povucem i akumuliram nazad i sebe. moze neko da me pomazi ali nije to. ocu fajt??? ali kakav
ne znam, ali sad je to to cega nema i to moze da se prevazidje ali evo ga. bilo bi mi super damama ode iz stana i da me moji zaborave, nemam pojma sta bih sada radila i da je tako, da nisam ovde
da nema dosadnih tipova ono kao "oces seh"znaci sad mogu to da uzmu ali mozda se sklonim??? mozda nisu dosadni ali ne ni to to me probudi i smiri ali to zanemarim

znac da je dobro i jako i da ga ima, mozda ukljucuje nesto seks ali ne bilo sta. mozda moze da se otkloni ako si npr sklon ispovestima
trans????
ali ne bukvalno. ne znam. evo ga. verovatno ga ne treba ni pominjati javno. imaju ga i drugi ali je u prosecnog bgd-srpskog stanovnika bolje ugradjeno, bolje barataju time ili ga se gnusaju i slusaju alternativnu muziku sa malo poseta

kao da ne smeta sto sam glasna. mada mozemo da zaboravimo bolje je za sve i za mene jer kad gledaju u to onda ga ni nema i neko sam drugi
mora da pukne i da se zavrsi inace se vrti kroz tekst i ljubazne ljude i pamet a to nije to, jer moze da postane neko zlo ako se zaboravi
eto malo sra.nja :D
da, ne zivim sad regularno, tachno

to se valjda resava sehom ili kad pushe cigarete posle rucka x---x
e prizemni zivote :evil:

Poslednja izmena:

Back