- Poruka
- 7.335
U mom selu se dovršava sezonski posao koji zahteva dosta brzih i nežnih ženskih ruku.
Tim povodom se u mojoj kući obrelo desetak žena različite dobi, obrazovanja i interesovanja.
Prilikom obeda ja podstičem njih da ne sačekuju druge, da jedu što pre, da bih što kraće hranu branio od mrava i muva, a i da bi one što manje vremena gubile, jer, znate, u ovom poslu - vreme je novac.
Jedna se posebno isticala u prebrzom prihvatanju instrukcija, čak i kuknjavi kao je gladna, ako zakasnim sa doručkom.To mi je bilo neprijatno, ali i razumljivo, glad je glad.
Ubrzo su druge žene počele da je preziru i sa prikrivenom mržnjom da komentarišu njen apetit, vidno iritirane njenim ponašanjem, što meni nije baš bilo jasno, mada bih razumeo ako hrane nema u dovoljnim količinama.
Šta je stvarni uzrok njihove iritiranosti?
Da li ste u svojoj, hm, seksualnoj karijeri nailazile na glad?
Da li ste nailazile na emotivnu glad?
Da li ste osećale seksualnu ili emotivnu glad?
Da li je seksualna glad = strast?
Kako ste utolile svoju seksualnu ili emotivnu glad, ako je niste mogle utoliti sa osobom koje ste gladne?
Da li je pametno pokazivati glad, ili je skrivati?
Da li ste osećali neku drugu vrstu gladi...za znanjem, ili nečim drugim?
Tim povodom se u mojoj kući obrelo desetak žena različite dobi, obrazovanja i interesovanja.
Prilikom obeda ja podstičem njih da ne sačekuju druge, da jedu što pre, da bih što kraće hranu branio od mrava i muva, a i da bi one što manje vremena gubile, jer, znate, u ovom poslu - vreme je novac.
Jedna se posebno isticala u prebrzom prihvatanju instrukcija, čak i kuknjavi kao je gladna, ako zakasnim sa doručkom.To mi je bilo neprijatno, ali i razumljivo, glad je glad.
Ubrzo su druge žene počele da je preziru i sa prikrivenom mržnjom da komentarišu njen apetit, vidno iritirane njenim ponašanjem, što meni nije baš bilo jasno, mada bih razumeo ako hrane nema u dovoljnim količinama.
Šta je stvarni uzrok njihove iritiranosti?
Da li ste u svojoj, hm, seksualnoj karijeri nailazile na glad?
Da li ste nailazile na emotivnu glad?
Da li ste osećale seksualnu ili emotivnu glad?
Da li je seksualna glad = strast?
Kako ste utolile svoju seksualnu ili emotivnu glad, ako je niste mogle utoliti sa osobom koje ste gladne?
Da li je pametno pokazivati glad, ili je skrivati?
Da li ste osećali neku drugu vrstu gladi...za znanjem, ili nečim drugim?