Gitarijada 2025: Otkazivanja se nastavljaju, u Zaječar ne dolaze ni DLM ni NIT

Берекин

Buduća legenda
Poruka
30.520

Gitarijada 2025: Otkazivanja se nastavljaju, u Zaječar ne dolaze ni DLM ni NIT

Headliner.rsdanas 15:28

Ovogodišnja Gitarijada u Zaječaru trebalo bi da se održi od 28. do 30. avgusta na Kraljevici ali, kako se datumi bliže, sve više bendova otkazuje nastup.

Iako je na sednici Upravnog odbora Udruženja Gitarijada Fest (11. avgust), usvojen muzički program ovogodišnjeg izdanja ove manifestacije (izmenjen u odnosu na prvobitno objavljen lajnap na prvom presu), biće da je ponovo došlo do promena, piše Headliner.rs.

Naime, grupa NIT (ex ASCEND), pobednici 57. Gitarijade na svom Instagram profilu postavila je story sledeće sadržine:

Gitarijada 2025: Otkazivanja se nastavljaju, u Zaječar ne dolaze ni DLM ni NIT 1
Foto: Instagram printscreen/NIT
– Iako smo objavljeni kao revijalni bend koji nastupa na 58. Zaječarskoj Gitarijadi, to nije istina. Lineup je napravljen i objavljen bez ikakve komunikacije sa nama. NIT se neće pojaviti na ovom izdanju Gitarijade.

Ubrzo je na društvenim mrežama osvanuo i stav benda DLM:

Da podsetimo, svemu ovome prethodilo je prvo otkazivanje nastupa benda Goblini, potom solidarisanje grupe S.A.R.S. i na kraju nedolazak grupe Whitesnake Experience, za koji nije bilo nikakvog objašnjenja.

Ostaje da se vidi da li će doći do još nekih izmena i u kakvom će se programu i raspoloženju održati Gitarijada.
***********************************************************************************************************************************
Тема је наравно политичка. Гоблинима су због става о протестима, тј. болести друштва отказали ангажовање на "Данима пива" у Зрењанину, а затим и на Зајечарској гитаријади. То је изазвало реакцију других бендова. Тако треба. То је рецепт, док ћацији не сје*у све чега се дотакну и остану сами.
Сад могу на ЗА гитаријаду позвати Бају Малог Сл/Минџу, Крмељушу, Ацу Фуксу и Нелета Караноглића. Добро, ни Џорџе Давид није за бацити, док им публику могу обезбедити жвалегарови сеизи Дарко Главич и екипа. Шема уиграна, аутобуси спремни, терористи на "годишњем одмору", па су и возови без подметнутих експлозивних направа.

Сад могу на ЗА гитаријаду позвати Бају Малог Сл/Минџу, Крмељушу, Ацу Фуксу и Нелета Караноглића. Добро, ни Џорџе Давид није за бацити, док им публику могу обезбедити жвалегарови сеизи Дарко Главич и екипа. Шема уиграна, аутобуси спремни, терористи на "годишњем одмору", па су и возови без подметнутих експлозивних направа.
Ali ovaj deo, naglas sam se smejao. :lol:

Јучерашња вест је како жвалегари приморавају своје чланове да морају доћи на Крмељушин концерт у Лозници. Па је тако један директор јавног предузећа наредио да 15 запослених мора на "радну обавезу". Хоће ли им то и платити дискутабилно је. :namcor:

šta da radimo
neko voli da turi prst u uvo a neko u dupe
o ukusima ne vredi raspravljati
Pa kada ga vec turas i u uvo i u dupe..... makar plakni ruke pre zamene mesta pomenutog prsta....

Fekalne bakterije te pojedose zbog slabe higijene prilikom promene pozicioniranja pomenutog prsta.

Nadam se da ga u medjuvremenu i ne liznes? Cisto da vidis kakvog je ukusa.

Jači bendovi - ni 10 CD-ova ne bi prodali za 11 dana
Pregazilo ih vreme
Prebrzo
Tralala kvalitet
Ne bi mozda prodali ni toliko, svirka je ljubav prema tome sto rade, pesma Anja volim te dize mnoge generacije unazad.

Karleusa je ipak tiraz, proda 100 000 ploca a na koncert joj dodju ljudi koji su slucajno naisli

Treba ukinuti rok festivale. I onako je to zabava za luzere
Такое! Све укинути!
Само Баја Мали Минџа је будућност&напредак! Крмељуша авангардна уметност. То само ћацији контају. Аца Фукса је без конкуренције. Ајатолах дрогенрола.

Ne bi mozda prodali ni toliko, svirka je ljubav prema tome sto rade, pesma Anja volim te dize mnoge generacije unazad.

Karleusa je ipak tiraz, proda 100 000 ploca a na koncert joj dodju ljudi koji su slucajno naisli
Ne znam za tu pesmu, izmišljaš iz inata.
Nit se vrti po stanicama.
I ja volim da pevam samo me mučno slušati ali to je ta ljubav ka muzici kako ti kažeš

Najomiljenija pesma dok se kupam je
Duge noge za igranje vitko telo za gledanje
Belo grlo za pevanje
Samo oči za plakanje

Volim akustiku mokrog čvora

Ne znam za tu pesmu, izmišljaš iz inata.
Nit se vrti po stanicama.
I ja volim da pevam samo me mučno slušati ali to je ta ljubav ka muzici kako ti kažeš

Najomiljenija pesma dok se kupam je
Duge noge za igranje vitko telo za gledanje
Belo grlo za pevanje
Samo oči za plakanje

Volim akustiku mokrog čvora
izmisljam pesmu koja postoji 30 godina?

Zato slusas tu sotonu fahretu

izmisljam pesmu koja postoji 30 godina?

Zato slusas tu sotonu fahretu
Eto vidiš šta je pesma
Napišeš stih ili refren i odmah se prepozna autor istinskog hita

Na primer
Zagrli me,
samo jednom čovek budi, ne laži me
ako odeš nikad više ne traži me
samo napred, ne muči se, ne gledaj me
ja odavno slutim sve

Jесте, сад сам "сЛпски васташа", "џихадиста", "натофил", и "обојени ревоЉуционар", за разлику од вас "срба" и "патриота" који уканалиште овај народ грђе од Турака и нациста заједно. Семе вам...
Pogledajte prilog 1770247
Znači ništa od tebe. ok. I onako me samo zanimalo radi budu će komunikacije

Back