ajs
Početnik
- Poruka
- 16
Hvala!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo dr imam jedno pitanje i voljela bi kad bi mi mogli pomoći i odgovoriti, unaprijed hvala!!
ja imam 22 g i uterus bicornis, prošle god bila sam trudna i rodila u 6 mj trudnoće, beba mi je umrla. sad već 7 mj poslje radimo na bebi i uspijelo je, zad. menzis 30.3.09.prošli tjedan 2 testa pozitivna, ali prekjučer mi se pojavio smeđi iscjedak, dr mi je na godišnjem pa sam otišla u bolnicu. ovakav je nalaz:
TV uzv prikazuju se dva odvojena kavuma uterusa a zadebljanim endometrijem 14 bi dr 19 mm. Andeksa b.o.
dobrostan i folic tabl.
DG. amenohhoea sec hbd 5 1/7, uterus bicornis unicolis.
niš mo baš nije konkretno rekla, al je sestra rekla da najvjerojatnije da trudnoće više nema, a druga da je to simptom pobačaja da mirujem , najdalje do wc-a, pijem tablete i da će biti bolje, s ovim što znate šta mislite, dal ima trudnoće ili je više nema ili je uopće i nije bilo, molim vas ne mogu biti više u ne znanju. hvala
Cao,
pitanje u vezi Jeanine pil,tj bilo kojih...Zaboravila sam prosle nedelje da popijem pilulu- u trecoj nedelji koriscenja,tako da sam popila 2 istovremeno i dovrsila pakovanje.Odmah nakon tog pakovanja pocela sam s drugim jer tako pise na uputstvu u slucaju zaboravljanja pilule u trecoj nedelji...Konsultovala sam ginekologa i rekla je da je to ok.E sad,neodgovorna il sta vec...zaboravila sam i juce da popijem jednu...To mi je dakle iz ovog drugog pakovanja ( znaci,izmedju ta dva pakovanja nisam imala oih 7 dana pauze,da napomenem) u prvoj nedelji koriscenja.Sad nemam pojma sta raditi...Jutros sam uzela tu pil od juce-zaboravljenu ali sledeca-danasnja mi sleduje uvece pa ne znam sta da radim,dal da je popijem redovno,da koristimo dodatne kontracept.mere...Il da batalim citavo pakovanje i napravim nedelju dana pauze pa onda...Dal je uopste moguce da sam zakacila???Posto smo imali odnos ...sinoc...
![]()
draga dr. ja sam proshle nedelje bila kod ginekologa zbog neprijatnosti u donjem delu stomaka, recheno mi je da je sve u redu i brisevi su u redu, pregled i uz i da me malo muchi desni jajnik jer je na njemu folikul koji treba da pukne jer je ovulacija u toku. Medjutim i posle deset dana ja kad pipnem sa donje desne strane mene malo boli. Jel moguce da u stvari imam upalu jajnika a da to nije video uz? Sutra nameravam da dam urin i krv. Da li to moze da pokaze da li imam neku upalu? Hvala.
A da li palitrex koji cu morati da ispijem dve kutije, moze eventualno da skodi plodu ukoliko dodje do zaceca?
Da li je on uopste dozvoljen u trudnoci, posto vidim na uputstvu da pise da trudnice i dojilje koriste uz savet lekara.
evo me dr. sa rezultatima
rezultati krvi su svi u okviru referentnih vrednosti, ali za urin ovde nema referentnih vrednosti a moja dr. radi sutra pre podne, pa ako biste mi malo pomogli
Urin,izgled blago zamucen
Urin,boja zuta
Urin,PH reakcija 6,5
Urin, specificna tezina 1020
Urin, askorbinska kiselina +(1)
Urin,eritrociti u sedimentu 2-3 sveza
Urin, leukociti u sedimentu 1-2
Urin, bakterije malo
Urin, epitelne celije 5-7 celija plocastog epitela
Urin, ostalo masa sluzi
Da vas podsetim da sam prosle nedelje bila kod ginekologa zbog neprijatnosti u donjem delu stomaka, radjen je pregled,uz i cervikalni bris, sve je u redu. Mene sa donje desne strane malo boli kad pritisnem stomak,a ne znam vishe ni da li je to jajnik ni shta je vishe ni kod kog doktora da idem ni da li uopshte da idem. Hvala