Ginekologija

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdravo,

ja sam sada u 37 nedelji trudnoce, osecam bol kod desnih rebra blize sredini i gornji desni deo stomaka. bol je ko da pece, cak mi utrne malo koza tu gde boli, nesto mi to ne da mira. bila sam juce na redovnoj kontroli i to sam rekla i doktor kaze da je to normalno, sta vi mislite o tome

U vaginalnom brisu mi je nadjen oskudan porast fizioloske flore(lactobacillus spp) uz prisustvo mesane flore gram + tipa u malom broju...mozete li mi pojasniti kakve su to gram+ koke i mogu li biti stetne po mog partnera?...I trebam li to leciti?... Hvala unapred... :)

Poslednja izmena:
Pa toliko sam naplasena jer vec duuugo nisam dobila cist nalaz a i ne bih volela nesto novo da prenesem svom decku...to znaci da mogu da odahnem i da sam konacno zdrava(bar ginekoloski :) )....Hvala Vam puuuuno..... :worth::cvet:

Cekaj, a sta si pre imala?
Jeli smem da pitam da li radila mikoloski bris (gljvice), hlamidiju, ureaplazmu, mikoplazmu?

Poshtovana,
imam jedno pitanje.juche mi je ginekolog zbog pojachanog sekreta prepisao kansen vaginalete 3.
medjutim posle prve sam osetila uzasne bolove(neshto nalik menstrualnim).i to bash u tom delu gde sam stavila tableticu.
gledajuci recept,u kontra-indikacijama,i nezeljenim efektima nisam videla nishta slichno.
zbog bolova sam popila nimulid(koji inache koristim zbog bolnog ciklusa),zbog bakterija u mokraci (koje mi je nashao lekar o.prakse pijem i baktrim),..
i stvarno mi je previshe lekova za zeludac

interesuje me,da je ovakva reakcija uobichajna? ili me i jednostavno ne prijaju vaginalete(do sada ih nisam koristila)
i da li postoji neshto sho bi moglo da zameni kansen3?

Poslednja izmena:
Mogu li koristiti povidon jod vaginalete za gram pozitivne koke u malo broju? Koliko sam razumela one ne mogu da mi skode... ;)

Gram cega????
a020.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back