Micotakis
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Da li su u toku menstruacije neplodni dani? I kolika je verovatnoca da se zatrudni ako je doslo do nezastcienog odnosa..a menstruacija traje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li su u toku menstruacije neplodni dani? I kolika je verovatnoca da se zatrudni ako je doslo do nezastcienog odnosa..a menstruacija traje?
Sta je tacno nadjeno na kolposkopiji?
Da znam (hehe, herpes na usnama imam ceo zivot, inace). Ali mi je ginekolog naglasio da ja nemam kondilome. Nemam takav virus koji izaziva manifestaciju. Ja sam taj virus dobila od nekog, tako isto mogu i da ga prenesem, zar ne? To me brine! Sad mi tek nista nije jasno. Zanima me dal se sam virus kao virus prenosi sexualnim putem i kad ne postoji manifestacija? Jos cu utvrditi koji je tip. Za sad mi nije aktivan. Plus imam i policisticne jajnike. Uzas...
Pa ne znam, meni je doktorka rekla da imam papilometozu. Odreagovala je negativno na kondilome. Svasta, sad sam stvarno zbunjena. Pa to kazem, virus kao virus prenosim...Dakle savko ko je nekad imao kondilome ima u sebi virus i moze da ga prenese. Uzas...Nisam tip koji menja muskarce...meni bi i jedan bio dovoljan za ceo zivot...ali ovako kad pomislim, posto sam sam...bice neko jednom..i kako ce to da zvuci i kako ja da se ponasam kad znam da cu mu sigurno preneti virus. To je najgore. Bolje da imam neku najgoru bakteriju...pa makar da znam da moze da se izleci i da je samo moje, da ne prenosim...ruzno je reci, cak i rak...a ne da druge ugrozavam.
Nemam bradavica. Otisla sam na redovni pregled, gde su mi nasli ranicu na grlicu pa su mi zakazali kolposkopiju i papa. Taj dan kad sam radila analizu doktorka mi je na kraju rekla da imam papilomatozu. Bez ikakvog cekanja rezultata, tj. odmah je videla. Kad sam dosla po rezultate, rekla mi je da su mi papa i kolposkopija nalazi super i da sam ok. Samo da odradim jos te druge analize zbog pojacanih leukocita. Ta\kodje i da je ranica ok.
Ok a gde je onda tu prica o kondilomima ???