Pogledala sam linkove na pocetku teme, nisam doduse mogla da pretrazujem svih 198 strana da pronadjem da li je vec neko izneo problem slican kao moj. Pa ovako: uvek sam imala redovne mece, na 28 do 30 dana, proslog meseca medjutim, posle povratka s mora, dobijem dosta ranije, 25. dana, menstruacija je bila veoma bolna (mnogo vise nego uobicajeno), i trajala je sveukupno 1,5 dan. Naravno da sam otisla na pregled, i osim sto je laboratorijski nalaz pokazao velike kolicine e-coli u urinu, ginekolog mi je video i malu cistu na desnom jajniku oko 4mm, tako mi je rekla (inace ne cuvamo se dragi i ja, radi se na bebcu). U medjuvremenu sam imala kao neke rozikaste mrljice na vesu, jedno deset dana pre termina za menstruaciju, dva tri puta se to javilo. Lekari su mi objasnili da to moze da bude zbog e-coli. Sad mi kasni 7 dana, imam osecaj kao da cu dobiti, napetost u stomaku, malo su me bolela ledja, a sinoc mi je bilo i muka, povratih. Malocas sam uradila test na trudnocu i negativan je... Ne volim sto zvucim kao neka baba, otici cu kod lekara svakako, ali me cisto zanima da li je neko mozda imao slicnu situaciju ili pak ima strucno misljenje, malo me strah :frown: