GlitteringGirl
Početnik
- Poruka
- 9
Hvala Mašo! Nadam se da ce ginekolog znati da protumaci u cemu je problem.
Pozdrav
Pozdrav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako odgoditi menstruaciju?
Nemam ni sa kakvim drugim dlakama problem, ne vidim ja da se tu išta promenilo ni na bolje ni na gore. A npr tata mi je muški ćelav a mama ima užasno tanku dlaku i retku kosu i perut itd. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemoguće da sam i ove najgore stvari nasledila!
A celulit imam, pa šta sad, srećnija sam sa sigurnim sexom i mozgom na ispaši za vreme istog nego bez par brdašaca na butinama i mukom hoću li dobiti i kad!Veća sam bre riba kad sam zadovoljna i zadovoljEna nego kad nemam celulit!
![]()
Pa vidis kako da ti kazem, ono sto vecina vas ovde pita je u domenu osnovnih studija medicine,nista vise od toga.
Ne moras biti specijalista da bi znao elementarne stvari o infekcijama, kontracepciji,utvrdjivanju trudnoce...a sve se to uci na fakultetu.
Vise puta sam napomenula da sam lekar opste medicine ali nadam se ne jos zadugo.
Odgoditi menstruaciju nije tesko, naravno ako govorima o desetak-petnaest dana najvise.
To se uglavnom savetuje pacijentkinjama koje su na hormonskoj kontracepciji, kada se sa nastavljanjem uzimanja kontraceptiva to moze odgoditi. Opasnost je jedino to takozvano probojno krvarenje. Ali ce se ono desiti, ako se desi, nakon desetak dana u zavisnosti od vrste kontraceptiva.
Ako nista od toga ne koristis- savet >>> posetiti ginekologa<<< za eventualno ubacivanje neceg od te terapije, koja se ne moze bez lekarske konsultacije upotrebljavati.
Savremena zena moze ovo jako fino balansirati. Recimo planirani odmor, putovanje i bilo sta sto menstrualno krvarenje moze pokvariti. Naravno, treba biti kritican.
u drugom mesecu sam trudnoce, vadila sam krv na razne testove, izmedju ostalog i za odredjivanje krvne grupe. ja sam B, kell faktor negativ i rhesus faktor positiv. cula sam da je taj rhesus faktor bitan u trudnoci i zanima me da li je dobro sto je pozitivan ili ne? moj muz je nulta negativ
i u nalazu mi je MCV 81fl ispod normale, sta je to? i segm. neutrophile mi je 74% povisen isto ne znam sta to znaci? ostalo mi je sve ok
Hvala Vam. Jos nesto. Proslu menstruaciju sam imala 5. juna, a vec danas sam dobila. Nikada mi se nije tako nesto desavalo. Do skoro nisam imala bolne menstruacije, ali poslednjih par jesu bila, da li sve to moze biti povezano sa mojim stanjem organizma trenutno usled pada imunuiteta i mononukleoze...http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2471246&postcount=10
Prva strana,deseti post ove teme...