piwence
Početnik
- Poruka
- 5
Mozete li mi reci sta znaci kada na jajnicima ima vise sitnih folikula? Da li je to opasno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e...Imam odgovornosti ako vas zanima!Problem je u tome sto ste vi uvek najpametniji i pravite se da ste dr za sve.Na pitanje koje vam se normalnim recima postavi treba da dajete i takav odgovor,a ne da se rugate!Uostalom zar vam nije bilo najlakse da ste moje pitanje izbrisali,kao sto znate da uradite!Nemojte ovo shvatiti kao svadju vec kao lepu rec da vec jednom ukapirate kakvi ste!!!!Srecno!
Mozete li mi reci sta znaci kada na jajnicima ima vise sitnih folikula? Da li je to opasno?
Da li mozete da mi kazete koliko je stetno spaljivati kondilome vise puta, posto se meni stalno vracaju ( upitanju su unutrasnji kondilomi ). U braku sam 7 mjeseci i prije braka , kada su mi prvi put nadjeni kondilomi i suprug i ja smo radili test na hlamidiju, mikroplazme i ureaplazme, i bili negativni. Ja sam par mjeseci kasnije ponovo uradila test i bila negativna, da bi prije par dana ponovo radila , jer sam imala svrab i peckanje oko 20-tak dana i dr.mi je dao poliginaks vaginalete, a kako mi se stanje nije popravilo ja sam insistirala da mi uradi test na bakterije i vaginalni i cervikalni bris-koji su u redu, ali je test pokazao da sam pozitivna na hlamidiju. E sad ja sam pitala dr kako je moguce da sam pozitivna, ako sam se cesto testirala i ako smo suprug i ja vjerni, a on kaze da je moguce da su ranije pogrijesili i da smo bili pozotivni. E pa meni nista vise nije jasno? Da li treba da uradim jos neke nalaze i sta da radim po pitanju kondiloma ( kojih trenutno nenam al sam u strahu da ih ponovo dobijem ). Inace kad zavrsim sa antibioticima ( dovicin 200 mg 10 dana ) dr je rekao da uradim kolposkopiju i papa ( koji su prije par mjeseci bili ok )
Ukoliko kontraceptivne pilule (Jeanine) imaju neki kontra efekat, kao npr. los uticaj na kozu (od savrsenog tena moje lice je doslo do stanja totalnog haosa, uzasno masne kao i uzasno suve zone).
Da li moze pomoci uzimanje neke druge vrste, recimo, umjesto Jeanine poceti sa koriscenjem Yasmin ili Logest pilula?
Radila sam sve analize koje je ginekolog naveo da treba uraditi, i sve je bilo ok..........sada bas ne znam sta da cinim, ginekolog kaze da nije strasno, da mi je lice bas kako treba, a ja znam da nije....
Ili to znaci da se taj hormonski disbalans moze dovesti u red samo prekidanjem koriscenja pilula?
Da li moze neko da da neki savjet?
Nije, javi se svom ginekologu