Sta je kortizon i da li se njegovim uzimanjem moze izazvati ovulacija ,a time i mestruacija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek se partner javi svom lekaru.viktorijabg:Malo pre sam isla do ginekologa,cisto da se konsultujem,medjutim moja doktorka je na odmoru do pondeljka.Da li bi partner mogao da koristi neku kremu ili mast,ovako napamet?
Da li je u pitanju problem sa policisticnim jajnicima?kolacicka:Sta je kortizon i da li se njegovim uzimanjem moze izazvati ovulacija ,a time i mestruacija?
Imas infekciju koju da bi izlecila prvo mora da znas sta je uzrokuje.coeur:20godina, trudnoca nije 90% (onih 10% za svaki slucaj), nisam na dijetama, pod stresom manje- vise, a zanima me samo hormonski disbalans je u stvari...
da jos da dodam imam neko zapaljenje ne znam tacno naziv na srpskom, ali pise Cervicitis chr. Colpitis Echopron, lecim vec sest meseci, bezuspesno
Nisam ginekolog i ne znam bas kako ta cela prica oko izazivanja ciklusa ide, ali znam da se daje dexamethason kod jednog broja pacijentkinja sa PCOS.kolacicka:Da.u pitanju su policisticni janjnici,menstruacija kasni vec dva meseca.
...evo belcici... da ne kucam ponovo...Maslachak:...evo, info za sve zainteresovane....
...kao sto je dr rekla, u institutu je moguce uraditi sve analize bez uputa, ali samo ponedeljkom, utorkom i sredom.
...za ostale brisove nisam sigurna, ali test za bakterije hlamidiju, ureaplazmu i mikoplazmu za pacijente koji dolaze bez uputa, se radi samo za 5 osoba dnevno (i to gore odredjenim danima), pri chemu se dolazak zakazuje telefonom. trenutno su u toku zakazivanja za maj, s obzirom da su svi termini za april puni. cena testa je 2250 dinara. Papa je oko 500, chini mi se.
....koliko sam shvatila, uputom se samo dolazi na red brzze, ali se test placa ionako?
...svejedno.... eto. da znate.nadam se da ce ova informacija nekom znachiti.
pozdrav.
I ja sam otisla tamo dan pred menstruaciju, pa su me vratili i rekli da dodjem kad prodje i to da sacekam 4-5 dana. Isto se vazi i posle menstruacije- treba da se saceka, jer je onda previse osetljivo sve unutra. Tako su meni reklibelcici:Juce mi je bio poslednji dan menstruacije (1. je bio u subotu) i interesuje me da li je u redu da vec dana-sutra odem da uradim te briseve ili je bolje da sacekam jos par dana?
moje kostaju oko 700 sa receptom,a malo jace bez :|belcici:Pa 21 dan. I nije 500, manje je a posebno ako uzimas sa receptom