dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Zavisi od vrste ciste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li postoji jos neki simptom ? Da li je bilo promena vezanih za upotrebu deterdzenata, kupki, depilacija, sintetickog vesa...?SanDu:Naravno da nije tajna, izvinjavam se sto nisam navela taj podatak. Imam 30 godina, nisam radjala, nisam imala abortuse, imam stalnog partnera tj. muza.
Zarastanje ranica na sluzokozi genitalija moze malo da se oduzi i da daje simptome koje navodis.Ana J.:9. januara ove godine sam skidala kondilome sa ulaza u vaginu i to je radjeno nekom strujom,spaljivanjem.Nakon intervencije sam imala dve rane(opekotine).Od tada proslo je evo vec 2 meseca imam prilicno bolne odnose (pecka me i osecam neko zatezanje).Zanima me da li je ok da zarastanje traje toliko dugo?
Takodje proslog meseca sam pocela da pijem Logest pilule zbog neredovnih ciklusa ali mi je menstruacija trajala 13 dana (prva 4 i poslednjih 5 dana roze ili braonkasta tecnost a izmedju toga umereno krvarenje), proslog cetvrtka sam zavrsila sa prvom kutijom i nakon tri dana dobila menstuaciju koja je opet jako jako slaba tj. prvih par dana braon a sada kao rozikasti sekret i to jos uvek traje.
Inace, pre nego sto sam pocela da pijem Logest imala sam menstruacije na svakih 2 ili 3 meseca i bile su jako bolne i obilne.Imam 19 godina, prvu menstruaciju sam dobila sa 11, a inace sam sa 12 godina bavila baletom pa me zanima da li je moguce da su menstrucije neredovne od toga jer mi je lekarka rekla da je to vrlo moguce.
dr:Da li postoji jos neki simptom ? Da li je bilo promena vezanih za upotrebu deterdzenata, kupki, depilacija, sintetickog vesa...?
SanDu:Da, koristim tampone, vec 10 godina, a ovi problemi se jave bas oko ovulacije i to zadnjih 4-5 meseci, mozda i pola godine.
Ovo drugo sigurno nije tacno. Nove preporuke ne savetuju pravljenje pauze u koriscenju pilula, ustvari bolje je reci ne insistira se na pauzama.belcici:Imam jedno koknretno pitanje. Da li treba praviti pauzu sa pilulama ili ne. Pijem ih vec godinu i po dana(Logest) i nasla sam na internetu razne informacije, od toga da ne treba praviti pauzu jer je to sok za organizam pa sve to toga da treba jer u protivnom kad se napokon prekine i odlauci za trudnocu, vise nece biti ovulacije. Sta je tacno? Hvala