dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Nastavi da uzimas pilule.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
peckanje i svrab vagine-sta moze biti uzrok tome,kako se leci?
Имам једно питањце за упућене
Јуче и данас сам имала јутарње мучнине, повраћам, врти ми се у глави и сл. Последњи пут сам имала циклус од 10-16 марта а и пре и после тога сам имала односе без заштите. Да ли је могуће да су то симптоми трудноће или морам да сачекам да видим да ли ће циклус изостати овај месец па да тек онда проверавам?
To znaci da cyclo-progynova ne moze stetno da utice na plod ili da i Vi mislite da je nemoguce da sam trudna?Nastavi da uzimas pilule.
dobro vece ja sam nova ovde i imam jedan veliki problem i zbunjena sam. pre 7 dana mi se zavrsila menstruacija a ja i moj muz smo planirali bebu i posto naravno se gledaju plodni dani moji su bili 1-2 i 7 aprila a mensruacija mi je bila normalna ali sada nakon sto je moj muz svrijo u mene 1 aprila sada imam kao malo krvarenje pa me to malo buni dali je to normalno a imam bolovi u levom jajniku. dali sam trudna nakon koliko dana moze se videti trudnoca?! STA TO ZNACI? PLASIM SE ZA MENE I MOZDA MOJU BEBU AKO JE IMAM.
PUNO HVALA UNAPRED NA ODG:
Ovo nisu pilule za kontracepciju, vec naprotiv za pojacavanje plodnosti...tako mi je dr objasnio...Kad bi se ostajalo u drugom stanju dok se uzimaju pilule kakva bi to bila kontracepcija?
Javi se ginekologu na pregled pre nego sto pocnes da ponovo sa pilulama.Postovani,
imam jedno pitanje u vezi neredovne menstruacije i kontracepcijske pilule.
Ovako, u posljednja 2-3 mjeseca mi je menstruacija neredovna (kasni cca. 2 nedjelje) i kada treba da je dobijem, 4-5 dana prije imam lagano smedjkasto krvarenje koje i ne lici bas na menstruaciju. Ovo mi se znaci prvi put dogadja, inace sam uvijek imala prilicno redovne cikluse.
Ovog mjeseca sam planirala da pocnem ponovo koristiti Yasmin (koristila sam ih vec godinu i po dana i napravila sam pauzu od 8 mjeseci koja jos uvijek traje)..medjutim, kao sto sam vec spomenula, i ovaj put se pojavio taj "iscjedak" koji traje vec 3-4 dana, ali danas vec sa naznakama "prave" menstruacije. Moje pitanje je: je li to to? Da li da pocnem sa yasminom danas ili da cekam i dalje..ili da ipak cekam sljedecu normalnu menstruaciju?
Stvarno bih voljela da mi se opet ciklus regulise jer ovako sam ni tamo ni 'vamo. Ako mozete odgovoriti sto prije, bila bih vam veoma zahvalnaHvala unaprijed
Imam bolove u predelu desnog jajnika od jutros i povisenu T (37.2- 37.4). Inace idem u drzavni dom zdravlja, ali se bojim zbog ove temperature da nije kasno da cekam tek ponedeljak za pregled kod ginekologa. Zovem od jutros nekoliko privatnih ordinacija, niko ne radi nedeljom (danas niko nije mogao da me primi)!
Molim Vas, ako znate neku pouzdanu priv. ordinaciju koja radi nedeljom ili da mi kazete po vasem misljenju mogu li da sacekam ponedeljak. Bolovi nisu ubijajuce jaki, ali ipak...+ temperaturaCeo dan mirujem, lezim. Sto je najgore od svega prosle nedelje sam isla na redovan ginekoloski pregled, uradila grupu, papa i sve je bilo ok
Hvala!
Jesi li iz Beograda?
Pretpostavljam da u nekom od nasih GAK bi mogla da uradis pregled s obzirom da imas bolove.
Nazovi i pitaj.
Koji dan ciklusa ti je?