Kod mene je ureaplasma bila rezistentna na hemomycin....uzhas! A prvo shto sam pila je bio isto eritromicin (davno je to bilo) ali na svaki sledeci antibiogram sve lekove koje sam koristila postali su rezistentni. Ali bukvalno kako bi proshla jednu terapiju, na sledeci antibiogram TE tablete koje sam pila vec su bile "neupotrebljive" ... Dosta sam chitala o ureaplazmi, mikoplazmi i hlamidiji...i Boga mi nauchila sve o njima! Nemaju opno, pa se "usade" u organ i tamo zhive prilagodjavajuci se sredini, da se veshto uspeju "sakriti" od lekova, da imaju vec i "kolektivnu intelegenciju" (ovo mi je bilo najchudnije!?!), da mutiraju..
Ja sam je izlechila Sumamedom...tri tablete po 500mg, pila ih u dva dana...To je bilo verovatno krajnje reshenje. Ali, tad nisam bila trudna, pa verovatno i nije bilo strashno shto sam primila te silne antibiotike.Mada na uputstvu pishe da nije dokazano da je shtetno po trudnocu...ipak, to doktor zna, ne ja

Ali pili smo i ja i partner, zar u tvom sluchaju andjella nisu dali terapiju i tvom partneru???
Esherihiju moja sestra je isto u trudnoci imala, izlechila je penicilinom.
Kako god, zhelim ti uspeshno lechenje te gadosti....