joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
Kupam_se_go:To sto si spomenila snalazljivost, ja mislim da su svi streberi toliko glupi i zatucani, da bi umrli kada bi se sami zaglavili u liftu.... :wink: 8)XeNiA_nS:Kupam_se_go:LPhoklica:haha izgleda da ovo nije retkostXeNiA_nS:obichno ti " fini, tihi, povucheni i dobri djaci" ..
"procvetaju" kad dodju u srednju... znam takve..
sad nadoknadjuju "izgubljeno"![]()
a svi su u fazonu: "Samo da mama ne nađe cigare"![]()
Nisam sve citao, ali po tome sto vi pricate nalazim i neko svoje iskustvo.... U mojoj skoli retko ima Odlicnih... Bar ih u prve dve godine nema, streberi su uz veliku muku maximalno vrlo dobri, a ostali (tu spadam i ja) su opusteno dobri... Znaci streberi se ubijaju cele godine, sve pisu, iz skole trce pravo kuci, da ponove gradivo, i muce se, a mi opusteno ucimo samo kada mora, obicno je to pred kraj, kada se zakljucuju ocene, i sveske uzmemo od tih jadnih strebera koji sve pisu uredno.... I onda se oni opasno nerviraju.... Kao... Sto sam ja cele godine pisao, a on nije, i ja imam 4 a on 3.... Ali sta ces, zivot je kucka....![]()
~Sve je to stvar dobre organizacije, snalazenja i rada~ uz malo volje padale bi i petice :wink:
glupost,streberi su samo jako uplasheni za svoje ocene iz X razloga(ili pakt s roditeljima,zabrana,pritisak,sopstveni strah od neuspeca...)