Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Odvratna gimnazija...N_ToNx:Zemunska gimnazija ima super lokaciju u zemunskom parku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odvratna gimnazija...N_ToNx:Zemunska gimnazija ima super lokaciju u zemunskom parku.
8) 8) 8) ..moja skolica... :wink:Tinar:Juche sam prolazila pored trece beogradske, i shkola je prelepa. I na super mestu. Sve kafici okolo...![]()
Pa jel to neki plus sto imaju kafice oko skole?To utice na koncentraciju...nije ni cudo sto su u zadnjih godina deca otupela...miss:8) 8) 8) ..moja skolica... :wink:Tinar:Juche sam prolazila pored trece beogradske, i shkola je prelepa. I na super mestu. Sve kafici okolo...![]()
Master_Chief:Pa jel to neki plus sto imaju kafice oko skole?To utice na koncentraciju...nije ni cudo sto su u zadnjih godina deca otupela...miss:8) 8) 8) ..moja skolica... :wink:Tinar:Juche sam prolazila pored trece beogradske, i shkola je prelepa. I na super mestu. Sve kafici okolo...![]()
Cuj dal ima???? Najjaca sno skola bili u svemu( u fudbalu 1.mesto u SCG, basket 2.mesto, odbojka 3.mesto, plivanje 2 srebrne medalje...).POP Mare:Zar tamo ima muskih :?fizio:Moja preporuka je: MEDICINSKA- FIZIO SMER. :wink:![]()
Tinar:Master_Chief:Pa jel to neki plus sto imaju kafice oko skole?To utice na koncentraciju...nije ni cudo sto su u zadnjih godina deca otupela...miss:8) 8) 8) ..moja skolica... :wink:Tinar:Juche sam prolazila pored trece beogradske, i shkola je prelepa. I na super mestu. Sve kafici okolo...![]()
Nema to veze... E, svadjala sam se o tome sa babom i dedom, ne mogu i sa vama...
Rekla sam samo da ima lepu lokaciju,a ne da je lepaTinar:Odvratna gimnazija...N_ToNx:Zemunska gimnazija ima super lokaciju u zemunskom parku.![]()
recimo...Kad_LupimLupim:Brate mojne tako, i tamo se deca uche nechemu... npr. kako se sklapaju dealovi i poslovi u kaficima i sl![]()
miss:8) 8) 8) ..moja skolica... :wink:Tinar:Juche sam prolazila pored trece beogradske, i shkola je prelepa. I na super mestu. Sve kafici okolo...![]()
zbog zasto?!UrosWasHere:miss:8) 8) 8) ..moja skolica... :wink:Tinar:Juche sam prolazila pored trece beogradske, i shkola je prelepa. I na super mestu. Sve kafici okolo...![]()
Ej, ja mislio da si ti iz Novog Sada...![]()
I meni je bolja od bleach xexexebleach:moja je lepshaaaaaaa!...Tinar:Juche sam prolazila pored trece beogradske, i shkola je prelepa. I na super mestu. Sve kafici okolo...![]()
PpPpppPp
Peta rulz![]()
miss:8) 8) 8) ..moja skolica... :wink:Tinar:Juche sam prolazila pored trece beogradske, i shkola je prelepa. I na super mestu. Sve kafici okolo...![]()
znam :wink:Tinar:Missice, jel znash jednu Ljubicu Zec? Ishla je u trecu pa se kod nas prebacila ove godine... Kasnije neshto...
miss:zbog zasto?!UrosWasHere:miss:8) 8) 8) ..moja skolica... :wink:Tinar:Juche sam prolazila pored trece beogradske, i shkola je prelepa. I na super mestu. Sve kafici okolo...![]()
Ej, ja mislio da si ti iz Novog Sada...![]()
![]()
heheehe moj najbolji drug je hteo da upiše za fizioterapeuta, ali nije uspeto....jedan bod...sandras:Ja bih upisala medicinsku za fizioterapeuta.Naravno ako te ne mrzi da ucis.Pa posle mozes DIF ili da upises visu za fizioterapeuta(traje 2 god) a mozes i medicinski fakultet.To je zaista sjajno ako to zelis u zivotu.Srecno!
Ili visu za sport.fizioterapeuta kao i ja. Traje 3 godine i racuna se kao akademija.sandras:Ja bih upisala medicinsku za fizioterapeuta.Naravno ako te ne mrzi da ucis.Pa posle mozes DIF ili da upises visu za fizioterapeuta(traje 2 god) a mozes i medicinski fakultet.To je zaista sjajno ako to zelis u zivotu.Srecno!
joGooOOD:glupost,streberi su samo jako uplasheni za svoje ocene iz X razloga(ili pakt s roditeljima,zabrana,pritisak,sopstveni strah od neuspeca...)