Gimnazijalac ubijen ispred diskoteke!

e vas sto se kurchite sa palicama i bokserima bih prve izlomio..

Tako sam i ja pricao, ali kad sam video da se svi koriste tim "preparatima" i ja sam resio da uzmem te stvari u svoje ruke. :lol: :lol: :lol:
To ti je danasnja omladina. Prica jedan decko(koji je inace poznat po tome sto je jedan od najjacih, od njegovom godista, u gradu)mojim drugovima i meni kako je nekad bilo da kad se pobijes samo oboris protivnika na zemlju i gotovo, a sad moras da ga izbodes da bi se sve smirilo!:confused: :confused: :confused:
Jednostavno su vremena takva...:neutral:

Ja bih ih gađala govnima i blatom! :D:D

Šalim se, naravno.

:lol:
Tako sam i ja pricao, ali kad sam video da se svi koriste tim "preparatima" i ja sam resio da uzmem te stvari u svoje ruke. :lol: :lol: :lol:
To ti je danasnja omladina. Prica jedan decko(koji je inace poznat po tome sto je jedan od najjacih, od njegovom godista, u gradu)mojim drugovima i meni kako je nekad bilo da kad se pobijes samo oboris protivnika na zemlju i gotovo, a sad moras da ga izbodes da bi se sve smirilo!:confused: :confused: :confused:

taj fazon, znam bre ranije, pobijemo se, 15 minuta, i odemo na pivo.. fazon "dobro je bilo" :lol: ovo sad.. bolesno.. ako hocu da se pobijem kao covek zovem ortaka, sta je sigurno sigurno je :mrgreen:

Nisu vremena takva nego ste vi nenormale generacije!!!

Od starijih tesko, na TV-u da.

Mozda kod tebe... Kod mene sve ovi sa po 20-25 god. zapocinju;)
I oni su uvek glavne face u gradu, kad je u pitanju tuca... Svaki dan cujem kako je neki lik otvorio ovome lobanju, kako ga je udario palicom tri puta pa ovog odvezla hitna i sl... A sta mislis zasto sad svaki klinac zeli da vozi kola?:confused: Zato sto se stariji kurce sa kolima i voze preko 200 pa se po gradu procuje za njih i oni su sad face pa i klinci zele to a budu zbog riba!;) Pre god.-dve su neki likovi vozili preko 250 i zakucali se u drvo tacno ispred moje zgrade i svi poispadali iz kola kroz soferku! Aj pogodi koliko su imali god.?;)

aha, jeste da.. na tv-u sam ja gledao mozda da je pop iz moje ulice prebio nekog coveka jer mu je ***** zenu.. ili da se ta njegova zena pobila sa drugom zenom u kancelariji direktora osnovne skole..
da su moje komsije, rodjena braca koja imaju kuce u istom dvoristu u svadji..
jeste, starije generacije su skroz oke :roll:

nisu ove generacije gledale tv do 17. godine i onda izasle da se biju po ulicama..

Back