Gimnazija-Cacak!

Ej Aki, tema nije pljuvanje gimnazije, a ako tebi nesto smeta ili imas neki psihicki problem, ne lecimo ga ovde!!!!! vec u specijalizovanim ustanovama... Ostavi nas na miru, smori s tim tvojim...Ne volis gimnaziju, imas kompleks nize vrednosti od nas, ok , BASH NAS BRIGA!!!!!! SMOR SI!

Hehe, pa gde ste vi.. Vidite Turba sto se hvali da je na forumu 2 godine.. :-) Salim se, Ciro je lik za 10.. Vi se stvarno toliko dosadjujete pa ste nasli o Gimnaziji da pricate..? Hehe.. Ma strava je tamo, ima baksuza pojedinih ali je zezanje samo tako.. Npr kod mene u odeljenju.. Mi smo blesavi nacisto, stalno neko nesto provaljuje, smejemo se, igramo crvene ukavice sa profesorom.. :-)))

Ej Aki, tema nije pljuvanje gimnazije, a ako tebi nesto smeta ili imas neki psihicki problem, ne lecimo ga ovde!!!!! vec u specijalizovanim ustanovama... Ostavi nas na miru, smori s tim tvojim...Ne volis gimnaziju, imas kompleks nize vrednosti od nas, ok , BASH NAS BRIGA!!!!!! SMOR SI!

a ***, šta si se utripovala xD kuliraj samo lika i sam će prestati, btw, vidiš da je tek otišo od učiteljice

jao boze, djuro je takav car....ja sam se njemu kidala dok sam bila u Cacku.

Gimnazija je sasvim okej posto ja pokusavam da je poredim sa 5. beogradskom....sto bas i ne moze. U Bg-u, u gimnaziji ili nista ne ucis ili te cede do kraja. Cacanska gimnazije mi je bila neka zlatna sredina. Nisam se preterano kidala ali sam imala utisak da sam znala nesto. Profe su okej a drustvo je strava. Drustvo mi mnoooogoooo nedostaje. *smrc*

ima li ko bisere sa casova?

-Stari Rimljani pricali rimskim jezikom
-U jezeru se nalaze plankton, nekton i beton
-Miguel de Servantes je bio Don Kihotov sluga, a njegova ljubav Rosinante...
.................................................................................

Back